Lydbøger » Geggo

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Geggo Lydbog

4.4/5

Forfatter: Katrine memborg & Stephanie karma salvarli

lydbog og e-bog

Introduktion

Rigtig mange af os kender Stephanie Karma Salvarli fra Familien fra Bryggen. Vi kender hende dog bedre under navnet Geggo. I Familien fra Bryggen følger man Geggo og hendes familie i deres dagligdag, som på rigtig mange områder er anderledes end de fleste andres. Der er sikkert mange af os, som føler, at vi kender Geggo og familien Kessler rigtig godt. Vi kender dog ikke hele historien, selvom vi har fulgt familien i så mange år på tv.

Geggo gik for flere år siden med tanken om at skrive en bog om sit liv. Hun gik også så småt i gang med bogen, men stoppede hurtigt igen, da hun ikke følte sig parat. Efter opfordring fra sin mand, Cengiz Salvarli, påbegyndte hun at skrive en selvbiografi igen. Bogen er skrevet i samarbejde med Katrine Memborg, der blandt andet også har hjulpet Silas Holst med at skrive en selvbiografi.

Med sin nye bog ’Geggo’, får vi et endnu dybere indblik i det liv, som Geggo har haft gennem årene. Vi hører om de op- og nedture, som hun har gået igennem. Vi kommer endnu dybere ind under huden på Geggo og hører detaljer om hendes liv, som vi ikke har hørt før. Hvis du har elsket at følge med i Familien fra Bryggen og synes, at Geggo er en inspirerende kvinde, så kan vi helt klart anbefale, at du hører Geggo lydbog!

Informationer:

Oplæser: Stephanie Karma Salvarli
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 9 minutter

Bogens handling

Barndommen

Geggo lydbog har en spændende opbygning, hvor man først bliver introduceret til hendes barndom under overskriften ”Der var engang”. Her hører man om, hvordan Geggo er blevet til den, som hun er i dag. Hendes barndom var på mange måder forvirrende, men hun har dog aldrig følt, at den var utryg, selvom mange af os måske kan have den tanke. Da Geggo var bare 5 år, kom hendes mor i fængsel for knivstikkeri. På trods af dette, som for mange kunne føles som et svigt, var Geggo aldrig i tvivl om, at hendes mor ville hende og elskede hende. Geggos barndom var dog præget af mange personlige forstyrrelser, hvor hun led af OCD og endte med at blive indlagt på psykiatrisk afdeling. En af de skræmmende beretninger i bogen går på, at hun igennem en periode skar i sig selv, fordi hun var overbevist om, at der var bakterier på hendes hud, som hun kunne skære væk.

Teenageårene og Familien fra Bryggen

Efter at have hørt de rørende fortællinger om hendes barndom, får man et indblik i ”Partypigen fra Bryggen”. Det var i en lang periode svært for Geggo at skille dagene og nætterne fra hinanden, da langt størstedelen af tiden gik med druk og fest. Da hun var bare 17 år gammel, blev hun ansat på hendes mors stripklub, hvor hun stod i baren og derudover hjalp stripperne med at træne poledancing. På omtrent samme tidspunkt lærer vi Geggo at kende i Familien fra Bryggen, hvor hun lynhurtigt bliver et kendt ansigt blandt danskerne. I starten havde Geggo ikke den store interesse i tv-programmet, men med tiden viste det sig dog at være sjovt.

Geggo får sin egen familie

Geggos liv tager en stor drejning, da hun møder manden i hendes liv, nemlig Cengiz Salvarli. I hendes bog fortæller hun om, hvorfor Cengiz er den helt rigtige for hende og hvorfor, at det var lige netop ham, som hun ønskede at få børn med. Man hører også om, hvordan livet som mor har påvirket hende og om hendes største kærlighed, nemlig hendes datter Alba.

Karrieren

I Geggo lydbog får man også et indblik i livet som karrierekvinde og det store ansvar, som følger med at være influencer. Der følger mange positive sider med den karrievej, som hun har valgt, men også mange negative sider. De negative sider dækker blandt andet over pressen, haters og det store ansvar, som man har. Ansvaret er Geggo meget bevidst om og ser det også som noget positivt. Et af afsnittene i hendes bog hedder ”Skønhed kommer også udefra” og her fortæller hun om hendes valg i forhold til hendes udseende, hvor hun blandt andet har fået lavet silikonebryster og går med kunstige øjenvipper.

Fremtiden

Man hører om Geggos planer for fremtiden, som hun dog ikke selv er helt sikker på. Én ting er dog sikkert – Mopper vil altid have en plads i hendes hjerte, uanset hvad hun foretager sig.

Hør Geggo Lydbog Gratis

Geggo lydbog er en spændende og rørende fortælling om en kvinde, der på trods af en umiddelbar hård barndom, formår at vende livets nedture til noget positivt. I Geggo lydbog får man et indblik i, hvordan dette påvirker hende i hendes eget liv som mor, hustru, datter og karrierekvinde.

Du kan høre Geggo lydbog gratis på en af de mange danske lydbogtjenester. Uanset hvilken du vælger, vil du få oplæst Geggo lydbog af Geggo selv. Dette er med til at give en endnu mere intens oplevelse, når du hører Geggo lydbog gratis.