Lydbøger » Generation 7/7

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Generation 7/7 Lydbog

4.1/5

Forfatter: Emilie Stein Thorsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Der fandtes en tid, hvor skilsmisse ikke var en del af normen. Men sådan er det ikke længere. Nu til dags er skilsmisse en helt almindelig ting, og familier går ikke nødvendigvis i opløsning, når mor og far ikke længere kan finde ud af det sammen. Generation 7/7 ser nærmere på livet som skilsmissebørn.

Generation 7/7 er en samling fortællinger og uddrag af familieforviklinger fra 1990’erne, hvor det at være et skilsmissebarn begyndte at blive en del af hverdagen for mange.

Bogen ser nærmere på den hverdag, som mange børn skulle forevige sig med, når hverdagene skulle tilpasses en ny kalender, og der pludselig begyndte at komme ekstra søskende med i ordningen.

Informationer:

Oplæser: Emilie Stein Thorsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 7 minutter

Generation 7/7: Handling

Generation 7/7 lydbog ser nærmere på livet som skilsmissebarn. Hvis man ikke selv har prøvet det, kan det være en svær verden at skulle forstå, for den er unægtelig meget anderledes end den verden, man kommer fra med forældre, der stadig er sammen.

Sammen med 25 skilsmissebørn har Emilie Stein Thorsen samlet en lang række erindringer fra hver deres barndom, som sætter nyt lys på, hvad det vil sige at have en mor og far, der bor hver for sig. Generation 7/7 lydbog gratis ser nærmere på de liv, der forandredes fra den ene dag til den anden.

For enkelte børn har de aldrig kendt til en anden hverdag, fordi mor og far gik fra hinanden, allerede inden børnene havde lært deres første ord. Andre børn må se til, at deres konfirmation skal navigeres mellem familier, der ikke længere er nær så vant til at se hinanden. Men som de mange uddrag fra Generation 7/7 lydbog belyser, har alle børn en ting tilfælles. Skilsmissebørn bliver alt for gode alt for hurtigt til at holde styr på deres forældres følelser og de konflikter, der vil opstå i de nye familiesammensætninger.

I løbet af de forskellige fortællinger i Generation 7/7 lydbog gratis ser forfatteren nærmere på, om det virkelig kan lade sig gøre at have otte forskellige papsøskende gennem sin barndom? Eller om man kan dele en hamster mellem sig selv og sine søskende? Og hvordan man godt kan tillade sig at blive en smule irriteret af en potentiel papfar, som indtager nummer fire i rækken.

Generation 7/7 lydbog er en indsigtsrig bog for alle, der har været skilsmissebarn eller er på vej til at gøre et barn til skilsmissebarn.

Om forfatteren: Emilie Stein Thorsen

Generation 7/7 er Emilie Stein Thorsens første udgivelse, men den er også en af de vigtige. Det er ikke mange, der kan sætte ord på, hvordan det er at være skilsmissebarn. Ofte fordi der bliver taget mere hensyn til forældrenes brud og varetagelsen af børnenes velvære. Det kan ske, at børnenes hverdage bliver glemt i farten, hvilket erindringerne i Generation 7/7 bevidner om.

Her bliver der talt ærligt om, hvor besværligt skilsmisselivet kunne være. Og det gælder ikke bare de praktiske sider af livet, men især de følelsesmæssige sider af det nye liv. Som et af uddragene gør det klart, så handler det om at være omstillingsparat hver dag.