Lydbøger » Genfærd

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Genfærd Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

Genfærd er niende gang at lytteren kan vende tilbage til endnu en dramatisk sag for Harry Hole. Præcis ligesom i de tidligere historier om Harry Hole, er der lagt op til drama og mystiske sager, da Harry endelig beslutter sig for at vende hjem til Oslo. Med lige knap tre år i Hong Kong er det på tide at vende hjem til sine rødder. Men rødderne har det med at brede sig, og pludselig er der også genfærd at holde øje med.

Lytteren kan blive skræmt eller overrasket ved at høre historien i Genfærd lydbog. For som altid åbner Harry for sager, der burde være lukkede.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 16 timer og 27 minutter

Genfærd: Handling

Genfærd tager lytteren med tilbage til Oslo, hvor Harry Hole beslutter at rejse hjem igen. I de seneste tre år, har han haft sin bopæl i Hong Kong, men den tid er forbi. Nu vender han tilbage til Oslo med et håb om at kunne arbejde videre på en sag. Desværre er den ældre sag allerede lukket. I første omgang får Harry Hole ikke lov til at efterforske den ældre drabssag. Alligevel bliver Harry viklet ind i det hele, da han læser rapporterne og opdager, hvem de involverede i sagen er.

Som historien udfolder sig, står det klart, at Harrys fortid pludselig begynder at indhente ham. For de to narkomaner der var involveret i en drabssag og et skænderi om stoffer er ikke ukendte for Harry. Faktisk kender han den ene af dem særdeles godt.

Oleg var i mange år som en søn for Harry, der var kæreste med Olegs mor. Oleg selv betragtede Harry som sit faderlige forbillede i mange år. Men da historien udspiller sig i Genfærd, er det en noget anden kemi mellem de to. Det bliver en af de sværeste sager i Harry Holes liv, som han skal opklare i Genfærd lydbog.

Du kan lytte med i Genfærd lydbog gratis og høre, hvordan Oslos narkomiljø river op i gamle og personlige dilemmaer for Harry. Eller hvordan Harry må kæmpe for den kvinde, som han stadig elsker midt i det hele.

Præcis lige som alle de andre i serien om Harry Hole, har Genfærd de rette spændingselementer. I sidste ende er det, hvad der gør det til en fænomenal kriminalroman, der griber om sig allerede fra første kapitel.

Om forfatteren: Jo Nesbø

Jo Nesbø er blevet fast ejendom, når det gælder kriminallitteratur i Skandinavien. Med flere års skriverier bag sig, og et væld af titler på sin liste, er det ikke overraskende, hvorfor han er så populær blandt sine trofaste fans. Nesbø har en evne til at skrive historier der er hudløse og ulykkelige, og som kan gøre ondt at læse, men som du alligevel ikke kan give slip på.

Derfor er det heldigt for alle, at du kan lytte til Genfærd lydbog gratis på flere udvalgte lydbogsplatforme. Når du er færdig med Genfærd, kan du straks tage fat på Politi, som er den næste i serien.