Lydbøger » Gengæld

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gengæld Lydbog

4.5/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

For sjette gang er Jack Reacher klar til at gøre, hvad han gør bedst i Gengæld. Som altid gør Reacher det, han er bedst til. Så længe han kan gøre det på egne præmisser, og uden at skulle stå til ansvar hos nogen som helst. Endnu engang kan læsere lade sig rive med af de hæsblæsende eventyr, som Reacher starter i Gengæld.

Denne gang bliver Reacher spurgt om hjælp til at beskytte en af landets mest betydningsfulde mennesker, samtidig med han skal finde ud af, hvem der ude på at skade vedkommende. Som altid må Reacher gøre brug af sine alternative metoder i Gengæld, hvis det skal lykkedes ham at klare denne nye mission.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 52 minutter

Gengæld: Handling

Gengæld lydbog er sjette gang Jack Reacher bliver sat på en prøve. Normalt er han vant til kun at gøre tingene efter sit eget hoved. Uden at have et fast arbejde eller et ID, der knytter ham til nogle steder med en fast adresse. Det er sådan, Reacher bedst kan lide det.

Men Reacher er heller ikke den, der siger nej som det første, når andre beder ham om hjælp. Især ikke da M. E. Froelich kontakter ham. Hun arbejder for Secret Service og er ansvarlig for sikkerheden omkring den kommende vicepræsident i Gengæld lydbog gratis. Eftersom vicepræsidenten har modtaget en række trusler, er det Froelichs ansvar at beskytte vedkommende, og til det har hun behov for Reachers hjælp. Reacher bliver bedt om at teste sikkerheden med et falsk attentatforsøg på vicepræsidenten, hvilket skal være med til at sikre, at alle sikkerhedsforanstaltninger virker, som de skal i Gengæld lydbog.

Det tager ikke lang tid for Reacher og hans medsvorne at nedbryde alle sikkerhedsforanstaltninger og bevise, at et attentatforsøg er meget muligt. Froelich er lige dele fornærmet og forfærdet, og beder derfor Reacher om hjælp til at finde de virkelige trusler for vicepræsidenten i Gengæld lydbog gratis.

Hele sagen bliver ikke gjort nemmere af det faktum, at Froelich tidligere var romantisk involveret med Reachers bror, som døde i en af de tidligere bøger. Til trods for flere års mulighed for at bearbejde sine følelser, har Froelich ikke givet slip på Reachers bror, og nu er der risiko for, at de følelser bliver overført til Reacher selv i Gengæld lydbog.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child har som altid skrevet en fænomenal og sindsoprivende spændende thriller med Jack Reacher. Lee Child blev oprindeligt uddannet advokat, men den karriere blev hurtigt lagt på hylden, da succesen med Jack Reacher begyndte at få fart på. Inden da nåede han også at arbejde inden for TV branchen, hvilket må siges at have hjulpet ham i sin forfatterkarriere. Ikke mindst da Reacher bøgerne begyndte at blive filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen.

Gengæld er den sjette i serien, som til dato består af 27 bøger. Hver Reacher bog er en separat historie, men der er løbende sidehistorier, som følger med på tværs af flere bøger i serien.