Lydbøger » Geniets hemmelighed

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Geniets hemmelighed Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Baldacci

lydbog og e-bog

Introduktion

Geniets hemmelighed lydbog er den tredje bog fra David Baldacci, hvor du kan høre om flere oplevelser med Michelle Maxwell. Denne gang er det fortiden, der begynder at hjemsøge Michelle. Hun forsøger stadig at komme sig ovenpå sin sidste sag, da hendes partner får en mystisk henvendelse.

Geniets hemmelighed er en historie, som bliver umulig at give slip på. Når først du er begyndt, kan du ikke stoppe, før du har fået alle svar.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 48 minutter

Geniets hemmelighed: Handling

Michelle Maxwell og hendes partner Sean King må denne gang kæmpe med og mod genier og mærkværdige ligninger. De må finde hjælp fra personer og steder, som de aldrig før ville have overvejet.

Geniets hemmelighed fortsætter historien direkte fra forrige bog i serien. Michelle Maxwell befinder sig på hospitalet, hvor hun skal tilbringe en del tid. Hendes seneste sag sammen med Sean King var særdeles traumatisk, og hun har brug for tid til at komme ovenpå igen.

Imens Michelle gør sit bedste for at bekæmpe sine indre dæmoner, modtager King en mystisk henvendelse. Historien i Geniets hemmelighed lydbog gratis tager dig med ind i hemmelige selskaber og mystiske begivenheder, som du ikke kan give slip på.

Sean King bliver bedt om at undersøge en sag af et selskab, som foretrækker at holde sig ude af rampelyset. Det er en sag om en særdeles mærkværdig død af en topmatematiker, som var en del af selskabet. Som historien udfolder sig i Geniets hemmelighed lydbog, kan du høre mere om, hvordan Sean King pludselig bliver en del af en hemmelig verden.

Her er elitefysikere, FBI-agenter og topmatematikere sammen med spioner og krigshelte ikke er en overraskende blanding. Men da King får set sig om, er han uden at vide det, blevet placeret i centrum af det hele. Og han får brug for meget mere hjælp, end han nogensinde har haft.

Hvis du var fan af tidligere bøger af Baldacci, må du ikke snyde dig selv for muligheden for at lytte til Geniets hemmelighed lydbog gratis. Her får du noget for enhver smag, når mystisk og fare kombineres.

Historien i Geniets hemmelighed lydbog kulminerer, da Michelle til trods for sine restitution også bliver involveret i sagen. Nu må de finde hjælp til at bryde særlige koder.

Om forfatteren: David Baldacci

David Baldacci er en erfaren thriller-forfatter, som første gang fik udgivet en historie tilbage i 1996. Siden da har han skrevet et væld af nervepirrende thrillere, spændende ungdomsbøger og humoristiske børnebøger. Serien om King og Maxwell er en af de nyeste, som Geniets hemmelighed er den tredje i serien af.

Her bliver du udfordret i, om du vil lægge bogen fra dig, når først du er begyndt. Geniets hemmelighed er blevet omtalt som Baldaccis bedste bog til dato. Det lader vi være op til dig at bedømme. Hvis du ønsker flere af hans titler at sammenligne med, kan du tage fat på En hæderlig mand, eller andre bøger i serien fra King of Maxwell.