Lydbøger » Gennem glasvæggen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Gennem glasvæggen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Henning Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Henning Jensen, der er en dansk skuespiller og nu forfatter, fortæller i dette værk om et af de sværeste tidspunkter i sit liv. Dette værk handler nemlig om dengang, hvor Henning Jensen blev offer for et regulært psykisk sammenbrud, der satte dybe spor i ham. Dette fandt sted i 1978, og det kom som en stor overraskelse for Jensen, for han vidste faktisk ikke, at han var på randen af et sammenbrud.

Lyt til denne ærlige lydbog og hør den personlige beretning om, hvordan man kan komme i en situation, hvor man har brug for hjælp for at komme ud af en svær tid i sit liv. For Henning Jensen var han ikke selv klar over, at der var hjælp at hente, og det tog lang tid for ham at komme på ret køl igen.

Informationer:

Oplæser: Flemming Enevold
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 42 minutter

Gennem glasvæggen: Handling

Den danske skuespiller ved navn Henning Jensen har med Gennem glasvæggen skabt en beskrivelse af det, som han selv kalder for et regulært psykisk sammenbrud. Gennem glasvæggen lydbog fortæller nemlig historien om, hvordan Jensen selv i 1978 oplevede at bryde psykisk sammen. Dette psykiske sammenbrud var ifølge Gennem glasvæggen forårsaget af, at Jensen arbejdede for meget og var stresset i alt for lang tid.

Lyt til Gennem glasvæggen lydbog gratis og hør Henning Jensen fortælle om, hvordan det tog lang tid for ham at anerkende, at han havde et problem. Efter anerkendelsen fortælles det i Gennem glasvæggen lydbog, at det tog ham et helt år at komme tilbage på ret køl igen.

Jensen beskriver selv, at han var meget uforstående over for, hvad det var, som han havde oplevet gennem denne periode i sit liv. Derfor forsøger han med Gennem glasvæggen at sætte ord på det, som han oplevede. Det beskrives i Gennem glasvæggen lydbog, at Jensen ikke havde nogen tidligere erfaring med psykisk sygdom. Det fortælles også i Gennem glasvæggen, at han heller ikke havde nogen idé om, at der var hjælp derude.

Derfor er Gennem glasvæggen et værk, der fortæller en personlig beretning, men det er også en bog, der fortæller om, hvordan man selv kan søge hjælp og komme ud af en svær tid i sit liv. Gennem glasvæggen tager nemlig fat i, hvor vigtigt det er at få den hjælp, som man fortjener, i tide, før sygdommen får mulighed for at udvikle sig til en depression.

Lyt til Gennem glasvæggen lydbog gratis og hør den danske skuespiller Henning Jensen sætte ord på en af de sværeste tider i sit eget liv.

Om forfatteren: Henning Jensen

Det er danske Henning Jensen, der står bag Gennem glasvæggen, som udkom i 2020. Det er dog ikke kun fra sit virke som forfatter, at Henning Jensen er kendt i den danske befolkning, for han har også givet sig i kast som skuespiller, hvilket han har modtaget talrige priser og andre udmærkelser for.

Henning Jensens liv har dog ikke altid været lige let, som det fremgår af det tidligere nævnte værk. Her beskriver Jensen nemlig, hvordan hans psyke har været påvirket af igennem et langt liv i mediernes søgelys. Dette er blevet til en smuk fortælling, hvor vi kan høre Henning Jensens egen beskrivelse af et af de mørkeste kapitler i sit liv.