Lydbøger » Gerningsstedet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gerningsstedet Lydbog

4.5/5

Forfatter: Jørgen Bach & Knirke Egede

lydbog og e-bog

Introduktion

Gerningsstedet er den slags bog, som ingen næsten tør indrømme, at de gerne vil læse. Det er en bog om kriminalitet og efterforskningen deraf, hvilket har fanget interessen hos mange danskere på forskellige tidspunkter i deres liv. Gerningsstedet er fortalt af Jørgen Bach, som selv har arbejdet med alt for mange sager og gerningssteder i sin karriere hos politiet i København.

Gerningsstedet er en beretning om en karriere og de sager, som har gjort deres største indtryk på en enkelt mand. Det er en historie om, hvordan en karriere begynder, og hvordan den udvikler sig med hver sag, der bliver en del af drabsafdelingen.

Informationer:

Oplæser: Steen Heinsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 3 minutter

Gerningsstedet: Handling

I Gerningsstedet lydbog er det Jørgen Bach, der selv fortæller sin historie om en betydelig karriere med alt for meget kriminalitet i hverdagen. Det er heldigvis ikke hans egen kriminalitet, men andres gerninger, der fylder alt for meget på hans skrivebord i drabsafdelingen. I København er det alt for mange efterforskninger af drabssager og brutale voldtægtssager, som pryder dagen på kontoret for Jørgen Bach i Gerningsstedet lydbog gratis.

Gerningsstedet lydbog begynder i starten af Bachs karriere, og følger hvordan han voksede med opgaverne og årerne. I starten var det måske ikke så udspekuleret at skulle liste op og ned af Vesterbro i jagten på svindlere, cigaretsmuglere og alverdens andre småkriminelle. Det er forholdsvis nemme dage for en ung betjent i forhold til den karriere, som Bach ender med at kunne prale af i Gerningsstedet lydbog gratis.

Bach bliver senere ansat i Københavns efterforskningsafdeling, og nu kan han begynde at arbejde med konkrete beviser fra gerningssteder, mens han skal holde styr på et utal af forbryderprofiler. Nu bliver hverdagen præget af obduktionsrapporter og vidneudsagn for at finde de rette forbrydere.

I Gerningsstedet lydbog har Jørgen Bach udvalgt 12 af de sager, som har haft størst betydning for ham i sin karriere. Det er sager, som har betydet noget helt specielt, alt efter om de har været opsigtsvækkende eller voldsomme i deres natur. Hver sag giver Bach sin fortælling om, hvor der ikke bliver lagt skjul på de grufulde detaljer i sagens fulde omfang. Dette er en bog, som enhver fan af true crime kan finde interessant. Det er opsigtsvækkende sager, som læseren måske eller måske ikke kan genkende fra tidligere overskrifter i medierne.

Om forfatteren: Jørgen Bach & Knirke Egede

Jørgen Bach har haft en lang karriere som kriminalinspektør i København. Gerningsstedet er hans første bog, hvor han løfter sløret for mange af de sager, som han har arbejdet på i sin tid. Bach begyndte sin karriere hos det lokale politi på Vesterbro, hvor han siden arbejdede sig op til en dag at være souschef i Drabsafdelingen. 

Det er Bach, der har været efterforskningsleder på mange af de store sager, som du sikkert har hørt omtale om i medierne i løbet af årene. I sit arbejde hos politiet har han haft adskillige tillidsposter, og inden han gik på pension, valgte han at arbejde som leder hos Hvidovre politi for deres Kriminalpoliti.