Lydbøger » Ghostwriter

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Ghostwriter Lydbog

4.1/5

Forfatter: Steffen Jacobsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Ghostwriter er en roman, som den danske forfatter Steffen Jacobsen har skrevet. Forfatteren er en anerkendt figur inden for den litterære scene, og er kendt for at skrive fangende romaner inden for krimigenren. Han har dog også en række andre erhverv, blandt andet er han overlæge samt en kendt debattør i Danmark.

Denne roman indgår i en serie om privatdetektiven Michael Sander, men også hans kone Lene Jensen, der er en politikommissær.

Et lig af en indflydelsesrig person bliver fundet i det nordlige Sjælland, og ikke lang derfra bliver endnu et lig fundet. Der bliver også fundet tophemmeligt bevismateriale, hvor centrale personer involveres i sagen.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 54 minutter

Ghostwriter: Handling

Den danske forfatter Steffen Jacobsens velkendte roman Ghostwriter er en spændende samt nervepirrende fortælling, som formår at optage ens opmærksomhed fra sekundet man læser bogen. Hvis man gerne vil have en uforglemmelig læseoplevelse, kan man lytte til Ghostwriter lydbog, og man kan med fordel lytte til Ghostwriter lydbog gratis.

Romanen Ghostwriter indgår i serien om Michael Sander, og Ghostwriter er femte værk i denne serie. I Ghostwriter hører man derfor igen til privatdetektiven Michael Sander, og de skæbnesvangre hændelser han går igennem. Hvis man gerne vil lade sig gribe af det spændende samt fangende univers om blandt andet Michael Sander, så kan man lytte til Ghostwriter lydbog gratis.

I Ghostwriter lydbog placeres læseren midt i en tilfældig parkeringsplads i den nordlige del af Sjælland. I Ghostwriter lydbog erfarer man nemlig, at et mandligt lig er blevet fundet i hans egen parkerede bil. Denne mand var en direktør for et større internationalt anerkendt medicinalfirma. Lidt længere væk fra gerningsstedet er endnu et lig blevet fundet, med skud i hovedet. Offeret var den ghostwriter, som havde til opgave at skrive biografien af den afføde direktør.

Lene Jensen er politikommisæren, som bliver sat på opgaven. Det skulle vise sig, at denne opgave var langt mere indviklet end forventet. Der er blandt andet en journal, som flere vigtige personer inden for medicinalbranchen gerne vil holde skjult. Der er nemlig nogle meget essentielle informationer, som kunne skabe store samt skæbnesvangre problemer, hvis de kom i hænderne på de forkerte personer.

Der er dog et yderligere problem i sagen. Flere beviser i sagen peger nemlig i retning mod Michael Sander, som er politikommisæren Lene Jensens mand. Han har en holdt på en mørk hemmelighed, som hun ikke anede noget om. Hvad mon dette er?

Om forfatteren: Steffen Jacobsen

Steffen Jacobsen er en velkendt figur på den internationale litterære scene, specifikt inden for genren om krimi. Steffen Jacobsen er født i Danmark. Den danske forfatter er dog ikke kun kendt i Danmark, men han har opnået gode anmeldelser verden rundt.

Steffen Jacobsen er desuden en velkendt figur inden for videnskaben samt det sundhedsfaglige aspekt. Han er derfor ikke kun en krimiforfatter, men han har en række andre erhverv. Han er både ekspert inden for sundhed, da han har en karriere som overlæge, men han er også en aktiv og velkendt debattør i Danmark.

Forfatterskabet startede i 2008, ved at han udgav en roman ved navnet Passageren.