Lydbøger » Giftmagersken

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Giftmagersken Lydbog

3.7/5

Forfatter: Sarah Penner

lydbog og e-bog

Introduktion

Giftmagersken forbinder to vidt forskellige verdener på tværs af tid i den fortryllende storby London. I 1700-tallet følger vi den ældre Nella, der lever et liv i skyggerne. Hendes historie er fyldt med død, svigt, forræderi og en desperat søgen efter kærlighed. I nutidens London tager Giftmagersken læseren med på, hvad der skulle have været Carolines anden bryllupsrejse. I stedet er Caroline alene afsted, efter hun opdagede et stort svigt fra sin mands side.

I Giftmagersken lydbog forbindes de to kvinder på tværs af historien og en enkelt lille flaske, som utroligt nok afdækker en kæmpe gåde fra flere hundrede år siden.

Informationer:

Oplæser: Maria Stokholm
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 29 minutter

Giftmagersken: Handling

Giftmagersken lydbog gratis er historien om den kvindelige apoteker, som ingen kender navnet på, men de fleste kvinder ved, hvordan de skal komme i kontakt med. For den kvindelige apoteker arbejder med gifte, som enhver kvinde kan få brug for, når mændene i deres liv svigter dem på den ene eller den anden måde. Den kvindelige apoteker, Nella, har siden sin mors død altid arbejdet alene. Men alt det ændrer sig en nat i 1791, da Nella venter på sin næste kunde. 

I løbet af Giftmagersken lydbog tænker Nella tilbage på de begivenheder, der endte med at bringe hende i hendes nuværende situation. Da hendes mor var i live, da var apoteket et velrespekteret sted, der helbredte og hjalp kvinder med enhver lidelse. Siden moderens død og de valg i livet, som Nella valgte, er Nella endt i en lidt anden retning for at hjælpe Londons desperate kvinder.

Giftmagersken lydbog gratis springer mellem historien i 1791 og historien i nutiden med Caroline, der er ved at erkende, at hendes ægteskab måske ikke var, hvad hun troede det var. Især ikke efter hun opdagede sin mands affære. Hvilket også er årsagen til, at hun er alene afsted på, hvad der skulle have været en ekstra bryllupsrejse på deres 10-års bryllupsdag.

Ved et rent tilfælde finder Caroline en gammel flaske i Themsen, som på mystisk vis kan forbindes til det liv, som Nella kæmpede bravt for at holde skjult. Caroline bliver fanget af den gamle historie, og hun bruger sin ferie på at opklare et mysterium, som var en del af Londons kriminelle liv for mere end 200 år siden.

Om forfatteren: Sarah Penner

Giftmagersken er Sarah Penners debutroman, der allerede er solgt til at blive oversat til mere end 23 sprog. Desuden har produktionsselskabet FOX allerede købt filmrettighederne til at filmatisere bogens spændende historie. Giftmagersken lydbog er virkelig blevet en debut bestseller på kort tid for Sarah Penner, der allerede er i gang med at skrive på sit næste historiske drama, som hun lover har mange af de samme kvaliteter som Giftmagersken.

Til daglig bor Sarah Penner sammen med sin mand i St. Petersburg i Florida, hvor de sammen har en lille gravhund.

En af de tiltrækkende faktorer ved denne historie har helt klart været den hævngerrige og skråsikre kvinde, som ikke er bange for at tage sagen i egen hånd, når tingene ikke går som de skal.