Lydbøger » Giganternes Fald

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Giganternes Fald Lydbog

4.7/5

Forfatter: Ken Follet

lydbog og e-bog

Introduktion

Første bind i Ken Follets serie om det 20. århundrede, Giganternes Fald, er en lang bog. Det betyder, at det kan være en udfordring at finde tiden til at læse de næsten 1.000 sider. Af den grund er det en ideel mulighed at høre Giganternes Fald som lydbog. Du kan enten vælge at købe den eller alternativt abonnere på en lydbogstjeneste som Chapter, Mofibo, Nextory eller Bookbeat. De fleste lydbogstjenester tilbyder en gratis prøveperiode. Hvis du tilmelder dig en af tjenesterne gennem vores link, kan du være sikker på, at du får den bedste prøveperiode som er tilgængelig.

En prøveperiode på en lydbogstjeneste fungerer ved, at du tilmelder dig et abonnement og tilknytter dit betalingskort. Herefter sørger du blot for at afmelde tjenesten igen inden udløbet af din gratis prøveperiode. Hvis du endnu ikke er færdig med Giganternes Fald som gratis lydbog på det tidspunkt og finder den lige så underholdende hos os her på siden, kan du blot vælge at fortsætte dit abonnement. God fornøjelse med en af vores yndlingsbøger!

Informationer:

Oplæser: Martin Greis-Rosenthal
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 34 timer og 52 minutter

Bogens handling

Med Giganternes Fald som lydbog påbegynder du bestseller-triologien om det 20. århundrede, der tager dig igennem krig, revolution, kærlighed og kultur. Du får et unikt indblik i menneskets historie, der bliver fortalt med fokus på underholdning og spænding.

Giganternes Fald indledes med et indblik i verdenssituationen set fra forskellige nationaliteters perspektiver. Selvom årstallet er 1914 ser end ikke de mest kløgtige og fremsynene personer nogen anledning til krig mellem lande, der på daværende tidspunkt var allierede. Kort tid efter bliver venner til fjender, når den store krig udkæmpes og hele verden involveres i en konflikt udløst af et enkelt skud i Sarajevo.

Her på Gratislydbog.dk har vi hørt Giganternes Fald lydbog flere gange og er fascineret af en genre, der formår at tage dig tilbage til en forvunden tid. En tid uden moderne teknologi og hvor de krige der udkæmpedes, er så langt fra vore tids konflikter. Hvis du er interesseret i at lære mere om vores historie og samtidig blive opslugt af en spændende og fascinerende fortælling, er Giganternes Fald lydbog helt sikkert en bog for dig. Du er færdig med den før du ved af det og det er svært ikke at begynde på andet bind i triologien om det store århundrede lige med det samme.