Lydbøger » Gladiator

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gladiator Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jens Henrik Jensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Gladiator bringer dig endnu en nervepirrende fortælling om Niels Oxen. Gladiator beskrives som en af de bedst krimier i nyere tid, og Jens Henrik Jensen forstår at få pulsen op hos sine læsere, helt uden fysisk bevægelse. Niels Oxen er tilbage i Gladiator, som bringer ham sammen med gamle kendinge med henblik på at opklare den makabre sag om likviderede krigsveteraner. 

Det er en sag, som rammer tæt ind på Oxens liv, som selv knap og nap er begyndt i sin PTSD behandling.

Gladiator er femte bog om Niels Oxen, som tager fat på endnu en grusom sag, der fastholder dig til siderne med det samme. Der skiftes mellem fortælleren, hvilket giver en spændende fremdrift hele bogen igennem, og efterlader læseren i nervepirrende uvished om, hvad der skal ske efterfølgende.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 36 minutter

Gladiator: Handling

I Gladiator lydbog gratis er Niels Oxen, meget modvilligt, endelig begyndt i behandling for sin PTSD. Det har siddet i ham i mange år, efter sin tid som jægersoldat, men nu fandt han modet til det. Mødet med en militærpsykolog vækker en række følelser i ham, som han ikke troede længere var muligt. Da hun inviterer ham til at være mentor for en gruppe veteraner, som også lider af PTSD, indvilliger han i at tage med på den overlevelsestur, de har planlagt til en shelterplads.

Det viser sig at være en overraskende behagelig tur, som ikke bød på noget makabert for Niels Oxen i Gladiator lydbog. Men derhjemme venter der ham en anden sag. Oxens tidligere kollega er trådt midlertidig ud fra sin pension, for at få Oxen til at hjælpe PET med en makaber sag. Flere steder i landet er krigsveteraner fundet likvideret, og der er brug for Niels Oxens erfaring og kompetencer som tidligere soldat og efterforsker.

Gladiator lydbog er delvis en makaber mordsag, men også en genforening for Niels Oxen. Margrethe Franck fra PET bliver nemlig også sat på sagen sammen med Oxen, og ligesom i gamle dage, skal de to forsøge at opklare sagens mange spørgsmål.

Hvad ingen havde forventet i Gladiator lydbog ender det med, at Oxen selv forsvinder, og Margrethe Franck står pludselig alene tilbage. Niels Oxen opdager, at de gamle gladiatorkampe ikke er blevet efterladt i fortiden, og nu må han kæmpe for sit eget liv.

Gladiator lydbog gratis er femte bind om Niels Oxen, og så snart du har læst den, vil du være utålmodig for at få fingrene i næste bind. 

Om forfatteren: Jens Henrik Jensen

Jens Henrik Jensen har efterhånden sat sit faste præg på den danske krimiscene. Han har tidligere arbejdet som journalist, men nu til dags er det titlen forfatter, der præger hans dagligdag mest. Siden sin bragende debut med Kazinski-trilogien, har han udgivet flere bestseller krimier, som enhver krimifan elsker. 

Foruden sin Kazinski-trilogi har han udgivet sin serie om Nina Portland og nu Niels Oxen. Serien om Niels Oxen består til dato af fem bøger, hvor du umiddelbart godt kan læse dem uden at have læst dem alle i serien. En ting er sikkert, når du læser en Jens Henrik Jensen krimi, det er, at du bliver fastholdt til bogen, indtil du har vendt sidste side og fået besvaret alle dine spørgsmål.