Lydbøger » Glæden med skeden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Glæden med skeden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nina Brochmann & Ellen Støkken Dahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Glæden med skeden er den bog, som alle kvinder har ventet på – uden de vidste, at de havde ventet på den. I alt for mange år har der været en vis form for tabu i sammenhæng med kvindens skede, men det tabu tager Glæden med skeden ved hornene og smider helt ud af døren.

Glæden med skeden er den bog, der kombinerer medicinske undersøgelser med opdateret forskning, alt sammen med formålet at besvare enhver kvindes spørgsmål om sit kønsorgan. Netop derfor bliver den også betragtet som en meget vigtig bog, alle kvinder bør have adgang til at læse uanset, hvor gamle de er eller hvor i livet, de befinder sig.

Informationer:

Oplæser: Kristina Pfeil Nielsen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 10 timer

Glæden med skeden: Handling

Glæden med skeden lydbog er bogen, der besvarer alle de spørgsmål, enhver kvinde måtte have om sit kønsorgan. Langt de fleste unge piger får ofte en meget hurtig og overfladisk forklaring om de mest basale ting ved kvindens kønsorgan af skolen sundhedsplejerske. Og derefter sker der ikke så meget mere. Det er her Glæde med skeden lydbog gratis bør udleveres til alle unge kvinder.

Glæden med skeden lydbog fremhæver mange af de spørgsmål, som mange kvinder i forvejen er utrygge ved at spørge fagfolk om. Det kan være spørgsmål om, hvorfor der er forskellige smerter ved din månedlige menstruation? Eller forklaringer på hvorfor visse kvinder har sværere ved at finde orgasme end andre kvinder. Eller de helt store spørgsmål om, hvor længe du kan blive ved med at vente, før du for alvor skal begynde at prøve at få børn.

Glæden med skeden lydbog er inddelt i flere temakapitler, der hver tackler en eller flere myter om kvinders underliv. Der er et helt kapitel om kvindens anatomi alene, og læseren kan til enhver tid slå de tørre fakta op med de faglige kilder, der er listet til sidst i bogen. Til trods for at Glæden med skeden lydbog gratis er bygget solidt op omkring konkret og faglig viden, bliver det på ingen måde kedeligt at læse. Forfatterne er gode til at supplere med humor og en imødekommende tone hele vejen igennem, hvorfor enhver kvinde kan føle sig i godt selskab ved at læse Glæden med skeden lydbog gratis.

Dette er bogen, som enhver kvinde på et eller andet tidspunkt i sit liv bør læse. Visse myter bliver aflivet, mens du i stedet lærer mere om dig selv med faglig og medicinsk viden, som er let læselig.

Om forfatteren: Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl

Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl har med Glæden med skeden taget hul på et segment i bøger, som mange unge har manglet i flere år. Det er fagbøger om emner, der kan være sværere at snakke om i dagligdagen, men hvor der stadig er brug for bøger omkring.

Siden Brockmann og Dahl har skrevet Glæden med skeden har de arbejdet videre på to andre bøger, der er målrettet en yngre målgruppe, men med lige så vigtige emner. Derfor kan du altid tage fat på enten Pigebogen eller Drengebogen, som er målrettet direkte til drenge og piger på vej i puberteten.