Lydbøger » Glaspigen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Glaspigen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Marianne Holmen & Karin Dyhr

lydbog og e-bog

Introduktion

Den dokumentariske roman Glaspigen er skrevet af Karin Dyhr samt Marianne Holmen. Marianne Holmen er forfatter samt redaktør, men arbejder til dagligt også som alternativ behandler. Karin Dyhr arbejder som forfatter, samt alternativ behandler inden for musikterapi. Hun er uddannet musikterapeut, og arbejder med børn der har specielle behov. Hun har desuden været indlagt på psykiatrien omkring 70 gange i løbet af hendes ungdom.

Glaspigen drejer sig om den centrale person Ida. Ida er en energibombe og har en masse overskud. Hun er også konstant glad, og kunne ikke være mere lykkelig. Sådan har det dog ikke altid været. Hun har været ude for en traumatiserende hændelse, nemlig incest. Man kommer i værket ind i Idas sind, og følger den personlige positive udvikling hun har haft.

Informationer:

Oplæser: Iben Haaest
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 18 minutter

Glaspigen: Handling

Den dokumentariske roman Glaspigen er faglitteratur, og er skrevet af de to forfattere Karin Dyhr samt Marianne Holmen. Marianne Holmen er forfatter, redaktør samt alternativ behandler. Karin Dyhr er musikpædagog og arbejder med børn med specielle behov, men hun udøver også musikterapi, som er en alternativ behandlingsform. Hun har desuden i over 17 år været indlagt på psykiatrien omkring 70 gange. De to alternativ behandlere har gået sammen og skrevet dette værk.

Glaspigen er en anmelderrost roman, for at den kan komme omkring et ellers dystert emne. Glaspigen følger en stærk hovedperson, som har klaret sig igennem en meget traumatisk hændelse, og hun er nu på toppen af bjerget. Man kan lytte til Glaspigen lydbog, hvor man hører mere om dette. Desuden kan man få Glaspigen lydbog gratis.

I Glaspigen lydbog introduceres læseren til den centrale kvinde ved navnet Ida. Ida har dagen i dag et stort overskud, fyldt med energi og hun stråler af glæde. Hun kunne nærmest ikke være et mere lykkeligt individ. Men sådan har hun ikke altid været. Hun har nemlig kæmpet hendes egen traumatiske samt personlige kamp. Man kan med fordel lytte til Glaspigen lydbog gratis, hvor man kommer langt dybere omkring denne kamp.

Man får i Glaspigen lydbog et indblik ind i hovedpersonens liv samt hendes sindstilstand. Hun er nemlig påvirket af den traumatiske hændelse i hendes familie, nemlig incest. Selv efter sådan en stor samt dyster hændelse, formår hun at kæmpe sig stærkere. Dette var ikke let, men hun klarede det. Og dette værk fortæller alt om dette.

Om forfatteren: Marianne Holmen & Karin Dyhr

Marianne Holmen er født i 1946, og hun er en forfatter samt alternativ behandler. Marianne Holmen har desuden opnået en kandidatgrad i både dansk samt engelsk. Ud over at skrive romaner, så er hun en redaktør, og en forfatter til diverse lærebøger. Hun praktiserer også alternativ behandling.

Karin Dyhr er født i 1947, og hun er en musikentusiast samt forfatter. Karin Dyhr udøver alternative behandlingsformer såsom musikterapi, og hun er endda uddannet som værende en musikpædagog. I næsten et årti har hun arbejdet med børn med specielle behov. Hun har også arbejdet som hjælper på flygtningecentre, og afholder hyppigt foredrag. Hun har i sin barndom samt ungdom været indlagt på psykiatrien. Specifikt har hun været indlagt over 70 gange.