Lydbøger » Glukoserevolutionen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Glukoserevolutionen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jessie Inchauspé

lydbog og e-bog

Introduktion

Glukoserevolutionen er en guide til, hvordan du får styr på dit blodsukker.

Bogen er skrevet af en biokemiker, så du kan være sikker på, at faktaene er i orden.

Når du lytter til Glukoserevolutionen lydbog, vil du få råd til, hvordan du kan få et sundere blodsukker uden at skulle lægge alle dine madvaner og dit liv om.

Du kan høre Glukoserevolutionen lydbog gratis ved at benytte vores links her på siden.

Informationer:

Oplæser: Stine Lillecrona
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 54 minutter

Glukoserevolutionen: Handling

Vidste du, at det faktisk er muligt at få et stabilt blodsukker uden at skulle undgå dejlige madvarer såsom kartofler, pasta, brød og kager?

I Glukoserevolutionen kan du lære, hvordan du undgår at få voldsomme udsving i dit blodsukker uden at lægge dine madvaner om.

Du skal blot koncentrere dig om 10 enkle råd for at få et sundere blodsukker.

Metoderne er simple. Eksempelvis kan du blot ved at ændre på rækkefølgen af de madvarer, du indtager, få mere styr på dit blodsukker. Samtidig får du også hacks til at få din morgenmad til at mætte længere. Ydermere får du indblik i hemmelige ingredienser, som kan få selv de mest søde desserter til at være sundere.

Som det bliver beskrevet i Glukoserevolutionen lydbog, er der mange fordele ved at arbejde med dit blodsukker. Du vil blandt andet opleve bedre søvn, mere energi, vægttab, bedre fertilitet, pænere hud, mindre sukkertræng og lavere risiko for livsstilssygdomme såsom type 2-diabetes.

Alt i alt vil du kunne få et langt sundere liv ved at benytte de metoder, som du kan høre om i Glukoserevolutionen lydbog gratis.

Og det bedste ved det hele er, at metoderne virker med det samme!

Om forfatteren: Jessie Inchauspé

Glukoserevolutionen er skrevet af den franske biokemiker Jessie Inchauspé.

Udover at have skrevet bestselleren Glukoserevolutionen, er hun også stifter af GlucoseGoddess. Her deler hun ud af hendes tips til at få styr på dit blodsukker.

Jessie Inchauspé har taget verden med storm. Hun har hjulpet mange tusinder mennesker verden over ved at gøre glukosevidenskaben forståelig og nem at implementere i hverdagen.