Lydbøger » Gøgens kalden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Gøgens kalden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Robert Galbraith

lydbog og e-bog

Introduktion

JK Rowling har under pseudonymet Robert Galbraith skrevet Gøgens kalden, der udspiller sig i kvarteret Londor Mayfair. Det er her, at en ung kvinde findes død. Politiet går ud fra, at der er tale om et selvmord, men søsteren til den nu afdøde kvinde er ikke overbevist om, at dette er sandt. Derfor sætter hun sin egen efterforskning i gang ved at ansætte privatdetektiven Cormoran Strike, der senere finder ud af, at der er mere bag end ved første øjekast.

Lyt til Gøgens kalden lydbog gratis og hør om, at i takt med at Cormoran Strike dykker dybere ned i den afdøde kvindes liv, jo mere kommer hans eget liv i fare.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 52 minutter

Gøgens kalden: Handling

Gøgens kalden, der er skrevet af JK Rowling under pseudonymet Robert Galbraith, udspiller sig i det mondæne kvarter i London Mayfair. Det fortælles i Gøgens kalden lydbog, at en ung kvinde findes død i Mayfair. Politiet antager, at der er tale om et selvmord, men blandt kvindens familiemedlemmer er der stor tvivl, om dette nu er sandt. Lyt til Gøgens kalden lydbog gratis og hør om, hvordan broderen hyrer privatdetektiv Cormoran Strike til at undersøge kvindens død.

Det fortælles i Gøgens kalden lydbog, at Strike er en tidligere krigsveteran, og han er påvirket både fysisk og psykisk af sin tid i krig. Strike ved godt, at det ikke er godt for ham at tage en sag som denne, men da hans liv er i ruiner, får denne sag mulighed for at redde ham økonomisk for en tid. Strike er i første omgang i Gøgens kalden lydbog ikke overbevist om, at der er sket en forbrydelse.

Det viser sig dog senere i Gøgens kalden, at det har personlige omkostninger for Strike. Gøgens kalden fortæller nemlig, at jo længere han dykker ned i den unge piges verden, jo mere kommer han selv i fare. Der er nemlig kræfter derude i mørket, som ikke ønsker, at sandheden kommer frem i Gøgens kalden.

Giv dig i kast med Gøgens kalden lydbog gratis og hør om, hvordan sagen om den afdøde kvinde lukker sig mere og mere om Cormoran Strike. Gøgens kalden er en spændende krimi, der er skildret på bedste vis. Få mulighed for at give dig i kast med Gøgens kalden lige nu.

Om forfatteren: Robert Galbraith

Robert Galbraith er forfatter til dette værk, men faktisk er dette blot et pseudonym for en anden forfatter, som mange af os er kender. Det er nemlig Joanne Kathleen Rowling, der er bedst kendt for at have skrevet serien om Harry Potter, der står bag dette pseudonym. Det beskrives, at dette pseudonym blev valgt for at virke mere tiltrækkende for et ungt, mandligt publikum.

Udover sit forfatterskab har Rowling fået tilbudt en lang række andre roller, som for eksempel at arbejde sammen med TV-produceren Russell T. Davis om at skrive en episode af den populære science fiction serie Doctor Who. Desuden har hun haft en gæsteoptræden i den amerikanske tegnefilmsserie ved navn The Simpsons.