Lydbøger » Gør dig fri af fortiden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Gør dig fri af fortiden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nicole LePera

lydbog og e-bog

Introduktion

Gør dig fri af fortiden kan du læse dig til et bedre selvværd, som du selv kan nå frem til med de rette øvelser. Det er en selvhjælpsbog, der har til hensigt at hjælpe enhver med sig selv, hvor der skal være et samspil og forståelse mellem alle aspekter af mennesket. Dette gælder fysisk og psykisk og spirituelt.

Med hjælp fra Gør dig fri af fortiden kan du finde tilbage til dit autentiske jeg, og du kan gøre det hele selv uden at skulle søge hjælp hos terapeuter eller psykologer. Med hjælp fra Gør dig fri af fortiden får du nemlig en lang række redskaber, der gør dig i stand til at erkende, hvad problemerne egentlig er, og hvordan du fremadrettet håndterer dem.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 11 timer og 5 minutter

Gør dig fri af fortiden: Handling

Gør dig fri af fortiden lydbog er bogen til dig, der har behov for hjælp til at bryde en lang række af negative mønstre og gør dig bedre i stand til at komme videre fra enhver tænkelig og uhensigtsmæssig adfærd. Alt sammen med henblik på at du kan finde tilbage til den virkelig person, du er, men som du måske har glemt i hverdagens stress. Gør dig fri af fortiden lydbog gratis er en oplagt selvhjælpsbog, som også er en redskabskasse med vejledninger til, hvordan du ser problemerne i øjnene og finder hjem til dig selv.

Forfatteren til Gør dig fri af fortiden lydbog, Nicole Le Pera, har taget udgangspunkt i de mange klienter, hun har hjulpet i tidens løb som psykolog. Hun opdagede, at rigtig mange klienter havde svært ved at komme videre fra traumer og andre følelsesmæssige konflikter fra fortiden. Ønsket om at komme videre var der hos langt de fleste, men det var altid meget nemmere bare at falde tilbage til de kendte mønstre. I sidste ende gjorde det blot det hele mere kompliceret at komme på den anden side af traumerne. Dette er et af problemerne, som hun har valgt at tackle i Gør dig fri af fortiden lydbog.

Det gør hun med sin helt egenudviklede tilgang til bearbejdelse af traumer, som hun siden hen har døbt holistisk psykologi. Det er en behandlingsmetode, der tager fat om dit fysiske, psykiske og spirituelle helbred uden et behov for en terapeut.

Gør dig fri af fortiden lydbog gratis kan altså hjælpe enhver med at komme videre i livet, hvis fortiden holder dig fanget af dine traumer. Sammen med de teoretiske kapitler, der forklarer tilgangen, får du også instruktioner til meditation og andre sanseøvelser, som skal være med til at sikre dig harmoni i hverdagen.

Om forfatteren: Nicole LePera

Nicole Le Pera har arbejdet som psykolog i mange år, og det er herigennem, at hun har udviklet sin egen holistiske tilgang til behandling af traumer. Gør dig fri af fortiden er hendes første bog, der bliver oversat til dansk. Danske læsere kan nu få glæde af blandt andet åndedrætsøvelser, sanseøvelser og forskelligt kropsarbejde, der alt sammen hjælper til en bedre psykologisk indsigt i din egen person. Alle øvelserne har til henblik at hjælpe dig af med enhver tænkelig selvdestruktiv adfærd for at gøre plads til mere harmoni i dit liv.

Nicole Le Pera har i løbet af sin karriere hjulpet rigtig mange mennesker, hvilket hun fortsætter med at gøre ved hjælp af de sociale medier også. Her melder mange tilbage, hvilke overraskende og positive resultater de har oplevet efter ganske kort tid.