Lydbøger » Grib kærligheden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Grib kærligheden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Gitte Sander

lydbog og e-bog

Introduktion

Grib kærligheden er den bog, der skal hjælp ethvert parforhold til at leve videre i kærligheden, når det kan blive for svært at blive ved med at kæmpe for den. Mange gange kan det være svært at gribe kærligheden an, men med Grib kærligheden får alle par mulighed for at se tingene i et nyt lys.

I løbet af bogen kan alle par finde inspiration til, hvordan de kan gøre plads til hinanden i deres kærlighedsliv. Samt hvordan de kan finde tilbage til hinanden ved at lytte til hinanden og gøre det til en del af deres nye hverdag. Det er en bog til at hjælpe hinanden med at lære hinanden at kende igen.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 11 timer og 37 minutter

Grib kærligheden: Handling

Grib kærligheden lydbog tager fat på det brændende ønske, som alle parforhold vil opleve på et eller andet tidspunkt. Det er drømmen om det kærlige og varme forhold, som bliver ved med at være inspirerende sammen med din partner. Det er det forhold, som I begge drømmer om, men som kan være svært at realisere, fordi I ikke ved, hvordan I skal gribe det an.

Med Grib kærligheden lydbog gratis kan I læse jer frem til, hvordan I skal forsøge at betragte jeres parforhold i et helt nyt lys, som gør det muligt at genopdage jeres kærlighed til hinanden. På den måde genfinder I også troen på, at det er muligt at forandre langt det meste til det bedre i jeres parforhold, mens I opdager nye veje til hinanden.

Rigtig mange parforhold kan være svære at få til at fungere ordentligt, men med hjælp fra Grib kærligheden lydbog er det faktisk ikke så svært. Grib kærligheden lydbog gratis er ligeligt fordelt med teoretiske forklaringer på vores reaktioner og følelser, men der er også rigtig mange eksempler fra travle hverdage, som alle par kan spejle sig selv i. Denne kombination er vigtig for at skabe den rette forståelse for, hvordan hvert par skal finde tilbage til hinanden og den kærlighed, som har været svævende for dem i længere tid.

Grib kærligheden lydbog er den bog, som alle par bør læse for at styrke deres parforhold. Alle par vil gerne fortsætte deres dynamiske og ikke mindst meningsfyldte forhold, men det kan kræve, at man tager imod en hjælpende hånd.

Om forfatteren: Gitte Sander

Gitte Sander er parterapeut og har flere års erfaring med at hjælpe parforhold til at vende tilbage til kærligheden. I Grib kærligheden deler hun ud af de mange erfaringer, som hun har gjort sig i løbet af årene i håb om, at det kan hjælpe andre parforhold til at styrke dette.

Grib kærligheden bygger på tidligere oplevelser fra sin praksis som parterapeut, og derfor får læseren en god kombination af konkrete eksempler, men også de forklarende psykologiske mekanismer, som kan være svære at forstå for mange.

Grib kærligheden er bogen til alle par, der ønsker en dybere forståelse for hinanden og at genvinde styrken sammen.