Lydbøger » Grundbog i god kaffe

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Grundbog i god kaffe Lydbog

4.1/5

Forfatter: Coffee Collective

lydbog og e-bog

Introduktion

Kaffe er meget mere end bare en bønne. Den viden får du i Grundbog i god kaffe, som nu er udkommet i en revideret version. Du kan derfor roligt stole på, at du får al den bedste viden om kaffe, samt de bedste opskrifter med eller til kaffe.

Grundbog i god kaffe er for kaffeelskeren eller kaffe-connaisseuren, der kan smage forskel på en stempel- og en filterkaffe. Men Grundbog i god kaffe er også en historie over kaffens udvikling, hvor du derfor bliver ført med tilbage i historien til de gamle kaffebønder og hele vejen til den plads i samfundet, som kaffe har fået i det 21. århundrede.

Informationer:

Oplæser: Nicolaj Kopernikus
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 29 minutter

Grundbog i god kaffe: Handling

Grundbog i god kaffe lydbog er bogen til dig, der elsker kaffe. Den tidligere titel var Grundbog for kaffeelskere, men nu er det at være kaffeelsker ikke bare en titel. For kaffe i det 21. århundrede har fået sin helt egen plads i samfundet, og den er svær at benægte.

Med vigtig information og detaljerede kapitler er Grundbog i god kaffe lydbog gratis den vigtigste bog, du kan have liggende på dit sofabord. Siden sin udgivelse i 2012 er denne udgave af Grundbog i god kaffe lydbog blevet opdateret med nyeste viden om kaffe, samt mere end 10 opskrifter er blevet tilføjet for alle kaffeelskere til at afprøve.

Det er Coffee Collective, der står bag Grundbog i god kaffe lydbog gratis, hvor du bliver ført med ind i et kaffeunivers, hvor du hurtigt kommer til at lære forskellen på, hvad der er en god kop kaffe, og hvad der er en virkelig god kop kaffe. For den kendte kaffeelsker er der lige så stor forskel på en kop kaffe, som der er forskel på en dyr flaske vin i forhold til papvin.

Kaffe og kaffebrygning har en lang historie, som du også får et stort indblik i, når du læser Grundbog i god kaffe lydbog. Her bliver du introduceret til kaffens historie, der starter med bønnens begyndelse hos kaffebonden, til bønnen bliver ristet og sendt videre til en af de mange kaffebarer, der befinder sig på næsten hvert hjørne i storbyerne.

Dette er bogen til dig, der sætter pris på den færdigbyggede kop kaffe, hvor den stærke kaffearoma er i fokus.

Om forfatteren: Coffee Collective

Grundbog i god kaffe er den eneste bog fra Coffee Collective, der indtil nu er oversat til dansk. Det gør dog ikke bogen mindre vigtig for den kaffeelskende forbruger. 

Den nye udgave af Grundbog i god kaffe giver læseren kapitler om alt indenfor kaffeindustrien. Her får du introduktioner til at smage ordentligt på kaffen, og hvilken betydning den rette dyrkning kan have for kaffebønnen. Dertil kommer selvfølgelig også betydningen af bæredygtighed i kaffedyrkning.

Der er også kapitler, der kan introducere dig til at blive din egen barista, hvor du får tips til at steame mælk og meget mere, som enhver kaffeelsker sætter pris på.