Lydbøger » Gud er italiener

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gud er italiener Lydbog

4.5/5

Forfatter: Eva Ravnbøl

lydbog og e-bog

Introduktion

Gud er italiener er en personlig kærlighedserklæring til et land, som er blevet lige så meget en del af forfatteren Eva Ravnsbøl, som hendes hjemland, Danmark, er. Det er en bog om det sydlige land og dets mange skikke, som for nogle vil virke spøjse, men for Ravnsbøl er det blot en del af hendes nye hverdag. Ravnsbøl har næsten boet flere år i Italien, end hun har i Danmark, og det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor hun har haft behov for at dele sin kærlighed til landet i Gud er italiener.

Gud er italiener er fyldt med personlige anekdoter om et liv i Italien.

Informationer:

Oplæser: Eva Ravnbøl
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 25 minutter

Gud er italiener: Handling

Gud er italiener lydbog fortæller om mange af de ting, som resten af verden kan takke Italien for. Og for forfatteren Eva Ravnsbøl er hun heller ikke længere i tvivl på nogen som helst måde. Hun kan takke Italien for meget i sit liv. Et liv som indtil videre kan tælle tæt på 30 år med bopæl i Rom, hvor hun også har arbejdet fra i al den tid. Det er ikke nogen overraskelse, at Ravnsbøl har kastet sin kærlighed på den by og det land, hvor hun er endt med selv at opstarte en familie i den smukke italienske hovedstad, som hun beskriver det i Gud er italiener lydbog gratis.

Eva Ravnsbøl betragter sig selv lige så dansk, som hun føler sig italiensk. Hvilket sikkert kommer sig af at have tilbragt størstedelen af sit liv i det solrige land.

I Gud er italiener lydbog maler Ravnsbøl et smukt portræt af et land, som hun uden omsvøb har taget til sig som sit eget. Hun fortæller historier om mode og uldne undertrøjer, om Berlusconi og farlige appelsiner. Om la dolce vita og fodbold. Om pasta og paven. Om farverige svigermødre og hurtigt kørende scootere. Og ikke mindst fortæller hun om katastrofer, corona og en smule korruption.

Det er alle sammen historier, hvor læseren får et indblik i Italien, men så sandelig også et indblik i Ravnsbøls liv.

Det er de små observationer i Gud er italiener lydbog gratis, der for alvor finder plads i læserens hukommelse, og får dem til at overveje at bruge Gud er italiener lydbog som rejsebog, næste gang de tager til Italien.

Om forfatteren: Eva Ravnbøl

Gud er italiener er første bog fra forfatter og journalist Eva Ravnsbøl. I løbet af sin karriere som journalist, har Ravnsbøl dækket alt lige fra vulkankatastrofer til andre langt mere festlige begivenheder i Italien. Det er også derfor, at Gud er italiener er hendes personlige kærlighedserklæring til det land, hun nemt betragter som sit eget efter mere end 30 år med adresse i Rom.

Mens Gud er italiener er en lovprisning af meget italiensk, er det også en opfordring til resten af Danmark om, at livet sagtens kan tåle lidt mere indflydelse fra Italien, og at vi bør kigge nærmere på de glade italienere, for at finde deres hemmelighed til en positiv hverdag.