Lydbøger » Guds bedste børn

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Guds bedste børn Lydbog

4.3/5

Forfatter: Morten Pape

lydbog og e-bog

Introduktion

Samtidsromanen Guds bedste børn er skrevet af den danske forfatter ved navnet Morten Pape. Forfatteren er kendt for at have skrevet adskillige manuskripter, som er blevet benyttet til produktionen af mange kortfilm. I 2015 udgav han sin første roman, og Guds bedste børn er værket han udgav.

Jamil er ikke længere indlagt på psykiatrien, men tabet af hans døde bedste ven gør stadig ondt. Han prøver at skabe et nyt liv, men han fristes til at hævne sig over Zekis mordere, nemlig Simon og Mickey. Mickey er stadig indsat på ungdomsfængslet. Simon er flyttet sydpå og passer sit eget liv.

Informationer:

Oplæser: Morten Pape
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 14 timer og 3 minutter

Guds bedste børn: Handling

Den danske forfatter Morten Papes roman Guds bedste børn er en yderst tankevækkende samt følelsesladet roman, som formår at fange læseren i et dramatisk problem hvor man står mellem det gode på den ene side og det onde på den anden side. Guds bedste børn handler om hævn, moral, ungdom, kriminalitet samt følelser. Man kan med fordel lytte til Guds bedste børn lydbog gratis, for at blive fanget i dette ellers morale dilemma.

I Guds bedste børn lydbog introduceres man til Simon, Mickey, Jamil og Zeki. De har kendskab til hinandens tilstedeværelse, men de kan ikke fungere sammen. Som i overhovedet ikke. Simon og Mickey er nemlig et parti, mens Jamil og Zaki var et andet. Dette var lige indtil Simon og Mickey slog Zeki ihjel grundet afskyelig had. Zeki var Jamils bedste ven, og dette sårede Jamil inderligt. Han havde dog andre planer, end at sidde og bære nag.

I Guds bedste børn lydbog hører man at Jamil er tilbage på Amager, efter at han har tilbragt sin tid på den psykiatriske afdeling i et stykke tid. Han vil nu have livet tilbage til hvad det var før indlæggelsen, men der er dog én ting der forhindrer dette. I Guds bedste børn lydbog hører man nemlig, at han tænker på at hævne sig over Simon og Mickey.

Simon er løsladt fra fængslet, og han er flyttet til Sydsjælland, hvor han prøver at skabe et godt liv for sin familie. Dette er dog ikke så let, især ikke når fortidens spøgelser og dæmoner konstant er i baghovedet.

Mickey er stadig indsat på ungdomsfængslet, men han prøver at flygte. Dette sikrede fængsel er han nemlig meget træt af, men vagterne samt de andre indsatte er mere udmattede af ham end omvendt.

Om forfatteren: Morten Pape

Morten Pape er født i Danmark i midten af 1980’erne, og han er en dansk forfatter der er ved at vinde sig god vej frem mod den litterære scene. Forfatteren Morten Pape er kendt for at have skrevet adskillige romaner, men han er også kendt for at have skrevet en række manuskripter, der er benyttet i mange produktioner af diverse kortfilm.

Forfatteren udgav i 2015 sin første roman, og værket har titlen Guds bedste børn. Lyt til Guds bedste børn lydbog gratis. Forfatteren har dog før 2015 haft gang i diverse projekter, og året før havde han udgivet manuskriptet Adils krig. Dette manuskript blev benyttet til produktionen af en kortfilm.