Lydbøger » Gurubogen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gurubogen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jonathan Løw

lydbog og e-bog

Introduktion

Gurubogen er skrevet af den danske forfatter samt iværksætter Jonathan Løw. Jonathan Løw har i en årrække også været marketingchef, og han har haft flere forskellige projekter, også nogle med et velgørende formål.

Denne bog er en selvhjælpsbog, og den har til formål at inspirere læseren. Værket drejer sig om innovation, iværksættere samt business. Der er i værket inddraget 100 forskellige artikler fra iværksættere og ledende figurer, der rådgiver private, iværksættere samt organisationer om forandringsprocesser, marketing og meget mere. I værket hører man blandt andet fra Peter Kreiner, Johan Bülow og Brian Chesky. Man kan med fordel lytte til Gurubogen lydbog gratis, hvis man vil høre de forskellige iværksætteres råd.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 14 timer og 19 minutter

Gurubogen: Handling

Gurubogen er skrevet af Jonathan Løw. Jonathan Løw har i en årrække været marketingchef, og han er en forfatter samt iværksætter. Han har stiftet mange forskellige elektroniske platforme samt virksomheder, men han har også arrangeret projekter, som har haft velgørenhed til formål. Han stiftede i 2013 en virksomhed, der har til opgave at afholde foredrag.

Gurubogen er en selvhjælpsbog, både for private, iværksættere samt organisationer. Man kan i Gurubogen blive klogere på marketing samt økonomiske processer, og hvordan man tænker mere innovativt. Man kan med fordel lytte til Gurubogen lydbog gratis.

I Gurubogen lydbog får læseren et realistisk og råt indblik ind i hvad innovation er. I Gurubogen lydbog fortæller 100 af verdenens bedste iværksættere og chefer om deres vej frem mod succes. De fortæller det på en underholdende samt simpel måde, og enhver ville kunne forstå deres budskab. De giver indblik i hvordan man bliver en god leder, hvor vigtigt innovation er og hvordan man kan få succes som iværksætter. Håbet er at læseren får inspiration.

Man kan med fordel lytte til Gurubogen lydbog, hvis man vil blive klogere på marketing og business. Det pointers også, at man bør undgå for meget snak om at være omstillingsparat. Man bør i stedet fokusere på at være den ledende person, som står for omstillingen. Man kan med fordel lytte til Gurubogen lydbog gratis for at få disse informationer.

Der er én artikel per person i værket. I bogen er der kendte figurer, såsom stifteren af Airbnb ved navnet Brian Chesky, og lakridsmager Johan Bülow. Der er også inddraget nobelprismodtagere, kvindelige ledere samt stiftere og direktører fra diverse organisationer.

Om forfatteren: Jonathan Løw

Jonathan Løw er født i 1978 og han er en dansk forfatter samt iværksætter. Han var desuden i en periode marketingchef. Forfatteren studerede på Aarhus Universitet, hvor han havde sit studie i dansk. Efter han dimitterede herfra, grundlagde han sin første virksomhed. Virksomheden hed eForlag, og dette gjorde han i slutningen af 1990’erne.

I 2003 påbegyndte han et nyt projekt, hvor han grundlagde den prisvindende E-handelsplatform Engodsag.dk.

Ud over at være iværksætter og grundlægger af diverse elektroniske sider, så har forfatteren afholdt velgørenhedsprojekter. I 2005 arrangerede han et event, der havde til formål at indsamle penge til Børns Vilkår.

I begyndelsen af 2010’erne stiftede han en virksomhed, der afholder foredrag.