Lydbøger » Håb

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Håb Lydbog

4.4/5

Forfatter: Kevin Sullivan, Mary Jordan, Amanda Berry & Gina DeJesus

lydbog og e-bog

Introduktion

I 2013 blev sløret løftet for en grusom begivenhed i Cleveland. Håb er fortællingen om den desperation, som ledte en midaldrende mand til at begå flere utilgivelige overtrædelser. Håb lydbog er fortællingen fra de tre ofre, som på mirakuløs vis overlevede de mange års fangenskab i en dunkel kælder, hvor utilgivelige handlinger prægede deres hverdag. 

Ariel Castros havde været en helt almindelig mand med en lettere misfornøjet hustru, indtil den dag, hvor hun forlod ham. Det skulle vise sig at være en skæbnesvanger katalyst i Castros liv, som endte med at påvirke tre andre piger på grufuld manér. I Håb står to af hans ofre frem og fortæller om det liv, som de var tvunget til at leve i mere end ti år.

Informationer:

Oplæser: Cecilie Fabricius
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 49 minutter

Håb: Handling

Ariel Castro var en helt almindelig skolebuschauffør i Cleveland, Ohio. Han levede et tilsyneladende normalt liv, lige indtil 2002, hvor hans hustru forlod ham. Det skulle blive den ændring, som ændrede livet for mange andre. Håb lydbog gratis er den ærlige fortælling, om det liv, som tre piger blev udsat for, efter Castro kidnappede disse og spærrede dem inde i sin kælder. 

I Håb fortæller to af disse piger om deres fangenskab på tæt på et årti, og den dramatiske flugt, som i sidste ende skulle blive deres redning.

I løbet af tre år bortførte Castro tre piger fra sit nabolag, hvorefter han spærrede dem inde i sin kælder med barrikaderede vinduer og lænker i huset. I Håb lydbog fortæller ofrene, om den vrangforestilling, som Castro levede sig mere og mere ind i med pigerne. For ham var det et lykkeligt familieliv. For pigerne Amanda, Gina og Michelle var det et fangenskab, der dagligt bød på vold, sult og modbydelige voldtægter.

Håb lydbog gratis er en chokerende historie om de utænkelige forbrydelser, som Castro begik gennem et helt årti. Det er ofrenes egne fortællinger sat sammen med familiernes søgen efter deres døtre, forbundet med FBI’s konstante søgen i en makaber sag. Håb lydbog er et testamente til det mareridt, som de tre piger gennemlevede, mens resten af verden langsomt gav op på at finde dem. 

Indtil en mirakuløs dag i maj 2013, hvor lykken vendte for ofrene. Håb er en forfærdelig historie, som har brug for at blive fortalt, for selvom den er barsk og umenneskelig, fandt pigerne også håb i hinanden, og senere i den lille pige Jocelyn, som Amanda fødte i fangenskab og som resultat af de gentagne voldtægter.

Om forfatteren: Kevin Sullivan, Mary Jordan, Amanda Berry & Gina DeJesus

Amanda, Gina og Michelle står modigt frem i denne biografi og fortæller om deres mangel på barndom.  Det er deres livsbekræftende historie om et liv i fangenskab og vold, som burde tage modet fra de fleste, men som alligevel bistod de tre piger. Det er historien om det håb, de konstant fastholdt, og som skulle hjælpe dem til at slippe fri i 2013, efter flere års fangenskab i mørke og frygt. 

For de tre piger blev håb også materialiseret i lille Jocelyn, som kom til verden i kælderen. Håb er en frygtelig historie, men en der kræver at blive fortalt. En historie om, hvordan tre piger fandt modet og håbet til ikke blot at overleve en mand, der viste sig at være mere et monster, som frarøvede dem deres barndom og ungdom.