Lydbøger » Håbets rejsende

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Håbets rejsende Lydbog

4.1/5

Forfatter: Isabel Allende

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Håbets rejsende er skrevet af den chilenske forfatter Isabel Allende. Forfatteren er en velkendt forfatter i Sydamerika, da hendes værker er meget realistiske, og mange mennesker kan relatere til handlingerne. Eksempelvis i dette værk.

Den Spanske Borgerkrig er nået til et meget farligt niveau, og to unge individer beslutter sig for at rejse. Roser og Victor beslutter sig derfor for at flygte fra Barcelona, og sammen med to tusinde andre flygter de mod Chile. Her prøver de at skabe et nyt liv, men dette er ikke let. Nogle gange viser det sig, at det sværeste faktisk ikke er at flygte. Det sværeste er at have muligheden for at komme hjem igen.

Informationer:

Oplæser: Morten Thunbo
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 20 minutter

Håbets rejsende: Handling

Den velkendte samt vellidte chilenske forfatter ved navnet Isabel Allende har med Håbets rejsende skabt en sammenblanding af både en romantisk samt en tragisk fortælling. Håbets rejsende formår at give læseren en særdeles unik læseoplevelse, hvor man bliver følelsesladet revet med ind i adskillige individers liv under krig. Man kan med fordel lytte til Håbets rejsende lydbog gratis.

I Håbets rejsende lydbog introduceres man til en kvinde ved navnet Roser og hendes svoger Victor. Disse to unge individer skal nu flygte fra Den Spanske Borgerkrig og sige farvel til Barcelona, da fascisterne samt deres leder ved navnet Franco er nået til nye ekstreme højder.

I Håbets rejsende lydbog hører man, at der er et yderligere problem. Roser er gravid og hendes mand Guillem er gået bort. Roser flygter sammen med svogeren Victor til fods mod sikkerhed, og de krydser såmænd også Pyrenæerne. Tingene går dog ikke som forventet.

Man hører i Håbets rejsende lydbog, at grundet de forhold de to unge individer er havnet i, så har de kun én mulighed tilbage, nemlig at de skal gifte sig med hinanden. Dette er dog noget ingen af parterne ønsker, men noget de er nødt til for at have en chance for at overleve.

Parret når frem til Frankrig, hvor de tager skibet ved navnet Winnipeg over det store samt skræmmende hav. Winnipeg var chartret af en betænksom digter ved navnet Pablo Neruda, og han formåede at bringe omkring 2.000 spanske borgere hen mod Chile.

I Chile starter folket et nyt liv, men her sættes de såmænd også på prøve. Det eneste de tænker på er, om situationen hjemme i Spanien er forbedret, da de så gerne vil hjem igen. Og denne tanke er præcis dét som motiverer dem.

Om forfatteren: Isabel Allende

Isabel Allende er født i Peru i første halvdel af 1940’erne. Isabel Allende er en chilensk forfatter, og hun er en meget velkendt figur inden for den sydamerikanske litterære verden. Forfatteren er dog ikke kun en kendt figur i Sydamerika, men hendes værker er nået frem til den internationale litterære scene, hvor hun har modtaget meget ros fra både anmeldere samt læsere.

Forfatterens romaner tilhører jævnligt den historiske samt krigspåvirkede genre. Forfatteren er dog også kendt for at skrive realistiske værker, der bærer præg af magisk kærlighed. Dette gælder blandt andet Håbets rejsende. Man kan lytte til Håbets rejsende lydbog gratis.