Lydbøger » Halvt i himlen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Halvt i himlen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Lone Hørslev

lydbog og e-bog

Introduktion

Året er 1920, og de 2 søstre Dagmar og Ellen har ikke ligefrem de bedste forhold. De bor i Larsbjørnsstræde med mor og storebror, og de bor i en lille og kummerlig lejlighed. Både broderen, Knud, og moderen er efter dem, så de ønsker desperat at kommevæk hjemmefra.

Søstrene formår at finde lærerpladser ved en nyåbnet smørrebrødsrestaurant, og alt ser ud til at køre på skinner. Men bestyrerinden er modbydelig, og siger til dem konstant at de skal holde hovedet koldt og benene samlede. For at høre mere om søstrenes rejse til frihed, kan du lytte til Halvt i himlen lydbog.

Informationer:

Oplæser: Helene Egelund
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 22 minutter

Halvt i himlen: Handling

I bogen Halvt i himlen følger man som sagt de 2 søstre Ellen og Dagmar. På denne tid er der mange ting at man må finde sig i, herunder hårdt fysisk arbejde, druk og vold. Ellen og Dagmar tager en aften i Tivoli for at have det lidt sjovt, og her møder de 2 unge mænd, som har stylet håret med bølger, og som bærer fine strømper med tern. Disse 2 mænd hedder Hartvig og Kai.

Kai taler om kunst, og Hartvig er yderst charmerende, så de 2 søstre falder pladask for de unge fyrer som står foran dem. Men forelskelsen splitter nærmest de 2 ad. De ønsker nu at gå hver sin vej, og selvom de altid har kunne betro hinanden med hvad som helst, så fylder hemmeligheder mere og mere i deres forhold. For at høre mere, kan du lytte til Halvt i himlen lydbog gratis.

Halvt i himlen er en kærlighedsroman som indeholder alle følelserne i følelsesregisteret. Det er på en og samme tid en barsk, men også rørende fortælling om 2 søstre som er på vej ud i deres egne liv. Fortællingen er sammensat af mange komponenter, men har specielt fokus på det store ønske om eget liv, erotik og samtidig bliver der holdt en masse hemmeligheder skjult. Selvom historien godt kan være lidt barsk, så er den det værd. Den er velskrevet og yderst smuk, og med de detaljerede beskrivelser kan man ikke andet end automatisk at sætte sig i de unge kvinders sted, og man mærker deres desperat efter at opleve livet på deres egne vilkår. For at høre hvordan det går dem, kan du lytte til Halvt i himlen lydbog.

Om forfatteren: Lone Hørslev

Lone Hørslev som er forfatteren bag Halvt i himlen, er en dansk forfatter som har skrevet en række bøger. Hendes forfatterskab begyndte i 2001, og siden da har hun udgivet flere bøger, som også har modtaget flere priser.

Udover karrieren som forfatter, så har hun en bachelor i Dansk Litteratur, og har gået på forfatterskolen. Så det giver sig selv hvordan hun er blevet sådan en dygtig forfatter. Sproget og ordene kommer til hende, og hun formår at beskrive tiden hendes bøger foregår i på den perfekte måde, og man føler rent faktisk som læser at man er tilbage i den tidsperiode. Lone Hørslev er en virkelig dygtig forfatter, som med ynde har tæmmet sproget.