Lydbøger » Hamlon

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hamlon Lydbog

4/5

Forfatter: Jan Guillou

lydbog og e-bog

Introduktion

Med Hamlon kan vi nu få del i endnu et fantastisk værk af Jan Guillou, hvor der er drama fra start til slut. I denne omgang beskæftiger vi os med en samtidshistorisk roman, hvor vi følger Carl Hamilton. Da vi kommer ind i historien, er FBI på sporet af en seriemorder, der har dræbt mindst 7 mennesker. Morderen er stadig på fri fod, og sporene peger i retning af, at han har en militær baggrund hos Navy Seal.

Det er her, at Carl Hamilton kommer ind i historien, for Hamilton har været ansat i samme specialenhed. Lyt til Hamlon lydbog gratis og hør om, hvordan Hamilton hurtigt bliver en central del af efterforskningen. Vil det lykkes FBI og Carl Hamilton at stoppe seriemorderne i tide?

Informationer:

Oplæser: Paul Becker
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 1 time og 59 minutter

Hamlon: Handling

Den populære svenske forfatter Jan Guillou har med Hamlon skabt endnu en hæsblæsende og spændende fortælling, der er fuld af drama fra start til slut. Guillous samtidshistoriske romaner om Carl Hamilton har allerede vist sig at være populære, og nu er han så tilbage med endnu en af slagsen.

Lyt til Hamlon lydbog gratis og hør om, hvordan en specialagent hos FBI ved navn Macduff er på jagt efter en seriemorder. Det fortælles i Hamlon lydbog, at seriemorderen har dræbt mindst 7 mennesker, og han er stadig på fri fod.

Macduff har i Hamlon fulgt de spor, der er blevet fundet. Lyt til Hamlon lydbog gratis og hør om, hvordan disse spor peger i retning af, at seriemorderen har en militær baggrund og formentlig har været ansat hos eliteenheden Navy Seal. Derfor må Macduff indse, at den morder, som de jager, ikke er en helt almindelig borger.

Inden længe i Hamlon bliver vi introduceret til Carl Hamilton, der også har været ansat i Navy Seal-enheden. Hamilton har nu fået sig en ny identitet som en excentrisk rigmand ved navn Charlie Hamlon og har slået sig ned under den bagende sol i Californien. Det fortælles i Hamlon lydbog, at Charlie er ved at finde sig til rette, men inden længe forstyrrer efterforskningen af seriemorderen hans fred.

Lyt til Hamlon lydbog og hør om, hvordan Charlie hurtigt bliver en central del af efterforskningen. Giv dig i kast med den spændende bog Hamlon af Jan Guillou og hør, om det lykkes at finde seriemorderen, inden han slår til igen.

Om forfatteren: Jan Guillou

Hamlon er skrevet af den svenske forfatter og journalist ved navn Jan Oskar Sverre Lucien Henri Guillou, der ofte bare benævnes Jan Guillou. Guillou er en kendt skikkelse inden for sit hjemland, men han har dog også udmærket sig uden for Sveriges grænser. På den internationale scene er han bedst kendt for sin bogserie om den svenske agent ved navn Carl Hamilton, som Hamlon også er en del af.

Jan Guillou kom for første gang i søgelyset for sine litterære evner i 1973, hvor han arbejdede som journalist. Det var her, at han sammen med kollegaen Peter Bratt afdækkede, at den svenske efterretningstjeneste havde udført en omfattende overvågning af venstreradikale svenskere i efterkrigstiden.