Lydbøger » Hankøn

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hankøn Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mikkel Braginsky

lydbog og e-bog

Introduktion

Hankøn er en slags selvhjælpsbog til enhver person af det mandlige køn, som godt kunne bruge lidt inspiration til at nå det helt rette potentiale. At være mand er meget mere end overfladen giver plads til, dette er i hvert fald tonen i Hankøn.

Med Hankøn får du en fortælling om et liv om at være mand, der indebærer alt lige fra materielle udfordringer til eksistentielle kriser, og hvordan mænd også kan have brug for at lade op mentalt. At være mand kommer med mange fordomme, og mange gange kan det være svært at leve op til dem, hvilket der også bliver håndteret i Hankøn.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Braginsky
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 2 timer og 34 minutter

Hankøn: Handling

Hankøn lydbog er bogen til alle mænd, der har brug for et boost af enhver art. Det kan være et selvtillidsboost, eller et boost der fortæller dig, at du ikke er alene med dine tvivl omkring livets mange valg. Hele bogen er skrevet med et specielt glimt i øjet, og alt er håndteret med en tilgang til hverdagen, som alle kan genkende sig selv i. Hankøn lydbog gratis præsenterer også en ganske ny livsfilosofi for mænd, der er bygget op omkring fire specielle værdier i livet.

Det handler om at tage ansvar, finde et formål og anerkende behov, mens der er plads til sårbarhed i Hankøn lydbog. Med udgangspunkt i disse fire værdier præsenteres der en række værktøjer til enhver mand, der har et ønske om at lære sig selv bedre at kende med henblik på at spille en større rolle i sit liv. Hankøn lydbog gratis er den bog, der ganske forsigtigt prikker dig på skulderen for at gøre dig opmærksom på, at du kan mere, end du går og tror. At du ikke har nået dit fulde potentiale endnu, men her er der råd og vejledning til, hvordan du kan gøre det.

Men Hankøn lydbog er også meget mere end bare end selvhjælpsbog. Det er også fortællinger om rejser i livet, der dækker over alt lige fra den lammelse det er at gennemgå en skilsmisse midt i en anden livskrise. Eller hvordan du indser, hvilket ansvar du har for dit eget liv. Men der er også plads til de mere lattermilde historier om spandex, og de øjeblikke du gemmer dig i haven, når du ikke vil deltage i de svære samtaler.

Om forfatteren: Mikkel Braginsky

Hankøn er skrevet af Mikkel Braginsky. Braginsky er en aktiv debattør med mange andre titler i rygsækken. Han kan også kalde sig selv for Art Director eller kommunikationsrådgiver, når han ikke påtager sig rollen som podcast-vært. Hankøn er hans første bog, hvor han deler ud af flere års visdom om at være mand, og hvilke udfordringer det ofte kan have med sig.

Det er fortællinger om udfordringer, som mange ikke er klar over, faktisk eksisterer, men som ikke desto mindre fylder lige meget hos hver enkelt mand. Med Hankøn kan de fleste mænd pludselig se sig selv i andre, og på den måde måske finde bedre ro i sig selv.