Lydbøger » Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage Lydbog

4.1/5

Forfatter: Naja Marie Aidt

lydbog og e-bog

Introduktion

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage er en barsk fortælling om døden og den sorg, som altid følger i kølvandet på den. Det er på den ene side en måde for forfatteren Naja Marie Aidt at bearbejde sin sorg, efter at have mistet sin søn, og på den anden side er det et forfriskende syn på, hvordan livet kan fortsætte selv i stor sorg.

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage vil for mange være en barsk læseoplevelse, men netop derfor er den også nødvendig. Både for forfatteren at skrive, men også for læseren at få mulighed for at læse Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage.

Informationer:

Oplæser: Naja Marie Aidt
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 3 timer og 36 minutter

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage: Handling

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage lydbog startede som en måde for forfatteren Naja Marie Aidt at bearbejde sin sorg. Aidt mistede sin søn tilbage i 2015. Da var han kun 25 år gammel, da hans liv sluttede brat i en tragisk ulykke. En sådan ulykke er svær for alle at komme videre fra. For Naja Marie Aidt blev Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage lydbog gratis hendes hjælpemiddel til at bearbejde sin sorg.

Sorgen kan forandre mange ting i livet. Sorgen forandrer dit forhold og syn på virkeligheden, og den kommer uden tvivl til at påvirke dit forhold til dine venner og familie. Men det er hovedsageligt dit syn på tiden, som sorgen kommer til at påvirke. Alt dette tager Aidt fat på i Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage lydbog. Samtidig med hun tager tilløb til at skrive om noget, som ingen mor nogensinde burde se sig nødsaget til at skrive om; at skulle sætte ord på oplevelsen med at miste et barn.

Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage lydbog gratis har ikke fulgt nogen konkret opskrift, men i stedet er den skrevet ud fra Aidts kærlighed til sin afdøde søn. Læseren kan derfor blive rørt over de små prosastykker skrevet til sønnen Carl, som er en smuk blanding af fortidens glæder og fremtidens usikkerhed, der alt sammen bliver flettet sammen med citater fra mange af nutidens litterære stemmer og Aidts egne ord.

Udover at være et smukt syn på sorgens plads hos de efterlevende, er Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage lydbog også en opdagelsesrejse i sproget om døden.

Om forfatteren: Naja Marie Aidt

Naja Marie Aidt bliver betragtet som både poet og forfatter. Noget af det første hun fik udgivet, var poesi helt tilbage i 1991, men det var hendes novellesamling, Bavian i 2006, som for alvor bragte hende på banen på det danske litteraturmarked. Siden da har Naja Marie Aidt skrevet flere novellesamlinger og digtsamlinger, som har vundet flere forskellige priser.

Aidt blev født på Grønland og tilbragte også størstedelen af sin barndom på Grønland, mens hun i dag bor i Danmark og har gjort sin karriere til det, den er i dag.

Hvis du har lyst til at læse andre novellesamlinger, kan det anbefales at gå i gang med Vandmærket eller Sten, saks, papir efter du har læst Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage.