Lydbøger » Harlem Shuffle

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Harlem Shuffle Lydbog

4.1/5

Forfatter: Colson Whitehead

lydbog og e-bog

Introduktion

Harlem Shuffle er overraskende mange fortællinger pakket ind i bare en historie. Ligesom læseren tror, at det er en ganske almindelige familiehistorie, skifter den spor og bliver til en røverhistorie med drama og kriminalitet. Indtil den skifter igen og bliver til en kærlighedshistorie til den famøse bydel, Harlem, i New York.

Familien i centrum i Harlem Shuffle er Carneys familie, der på overfladen lever et stille og roligt liv, som enhver familie i Harlem. Men som historien skrider frem i Harlem Shuffle, står det klart, at ikke alting er altid. som det ser ud på overfladen. I Harlem Shuffle kan en beslutning ændre dit liv fra den ene dag til den anden.

Informationer:

Oplæser: Richard Barenberg
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 38 minutter

Harlem Shuffle: Handling

Harlem Shuffle lydbog er historien om livet i Harlem tilbage i 1960’erne for en enkelt familie. Overhovedet i familien er Carney, og han gør alt, hvad han kan for at kunne tage sig af sin familie, som er godt på vej til at blive større. Konen Elizabeth er nemlig gravid og venter deres andet barn. Livet i Harlem er ikke så slemt, og Carney har endda fået gjort sig et navn af at være møbelhandler, hvor han har opnået en vis mængde respekt blandt sine kunder i Harlem Shuffle lydbog gratis.

Carney betragter sig selv som en lovlydig og ærlig borger. Til en vis grad i hvert fald.

Det er kun ganske få af Carneys bekendte, der kender til den anden side af hans liv, som tager ham langt væk fra den sparsomme lejlighed, han har gjort til sit hjem i Harlem. På de mest skumle gader i den øverste bydel af Manhattan, begynder Carneys normale facade at falde fra hinanden, og han kan vise sine sande farver i Harlem Shuffle lydbog.

Selvom han gør sit bedste med at sælge møbler, er det ikke de største beløb, han kan tage med hjem til familien. Så når fætteren fra tid til anden pludselig har lidt ekstra smykker, vælger Carney at holde tilbage med sine spørgsmål. Indtil den dag, hvor fætterens skumle affærer finder med ham tilbage til Harlem i Harlem Shuffle lydbog gratis. Nu må Carney begynde at se en ny hverdag i øjnene, som er noget mere lyssky og farlig, end den han tidligere har været vant til i Harlem Shuffle lydbog.

Om forfatteren: Colson Whitehead

Harlem Shuffle er endnu en sprudlende og utrolig fortælling fra Colson Whitehead, der både behandler emner om pengeafpresning, røveri og ikke mindst familiens bånd. Historien er sat i det famøse Harlem tilbage i 1960’erne, hvor der ikke blev stillet mange spørgsmål til ukendte faktorer.

Colson Whitehead har tidligere vundet en Pulitzerpris for sine værker, og på dansk kan du fortsætte med at læse andre værker af Whitehead. Du kan for eksempel begynde med Drengene fra Nickel eller en nyere historie fra ham i form af Den underjordiske jernbane.

I Harlem Shuffle har Colson Whitehead skjult uendeligt mange forskellige genrer og historier, hvilket er med til at gøre den så underholdende, som den er.