Lydbøger » Havfruens Død

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Havfruens Død Lydbog

4.7/5

Forfatter: Søren Ellemose & Morten Ellemose

lydbog og e-bog

Introduktion

Havfruens død begynder med en altafgørende begivenhed for det danske land, da regenten dør. Alt imens den danske nation prøver at finde sig selv igen, er det et oplagt tidspunkt for kriminelle at slå til. Hvilket også er tilfældet for en gruppe terrorister, der straks ser sit snit til at slå til.

Makkerparret Lorentzen og Jensen gør deres bedste for at løse de mange sager, som pludselig ser ud til at bryde ud over hele landet i Havfruens død.

Historien i Havfruens død er et ekstremt billede af et Danmark, som ingen dansker hverken kan forestille sig, eller har lyst til for den sags skyld. Dette er også med til at gøre historien det mere spændende.

Informationer:

Oplæser: Esben Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 15 timer og 1 minut

Havfruens Død: Handling

Havfruens død lydbog starter med erkendelsen af en død. Det er landets regent, Dronningen, som er død, og det ryster hele landet fra nord til syd. Manglen på et royalt overhoved skaber konflikter og uro i landet, som ingen havde forudset i Havfruens død lydbog gratis. Endnu værre bliver det, da en række begivenheder begynder at ryste det skrøbelige fundament i landet endnu mere.

Havfruens død lydbog gratis er en alternativ kriminalroman, som også vælter hele Danmark i sine kriminelle affærer. Jagten lader ikke til at have nogen ende for makkerparret, Henning Lorentzen og Louise Jensen. Hver dag er der nye informationer, som bringer dem den ene eller anden vej i alverdens sager, der tærer på deres sidste kræfter.

Alt imens de kæmper en uendelig kamp om at indhente jagten på de mest kriminelle profiler i landet, begynder en række terroraktioner at blomstre i Danmark. Det står hurtigt klart for Lorentzen og Jensen, at der er en sammenhæng mellem placeringerne af disse terroraktioner, og det truer med at skubbe Danmark helt ud til kanten af en uundgåelig opløsning i Havfruens død lydbog.

Mens Lorentzen og Jensen kæmper for at holde terrortrusler i skak, skal de også forsøge at afslutte den jagt, de har i gang med Sebastian de la Cour. En berygtet og alt for intelligent milliardærsøn, som tager sig lidt for mange friheder i Havfruens død lydbog.

Det er tredje gang, at læseren skal forsøge at holde tungen lige i munden sammen med Lorentzen og Jensen i deres jagt på den skurkagtige Manus Albino, der terroriserer Danmark i Havfruens død.

Om forfatteren: Søren Ellemose & Morten Ellemose

Søren Ellemose og Morten Ellemose er tvillinger, og de har i en række år brugt deres intuitive tankegange til at skrive langt mere end 35 bøger sammen. Deres krimiserie om Henning Lorentzen og Louise Jensen er blevet enormt populær, og til dato har de skrevet 7 bøger om deres makkerskab og den frygtede terrorgruppe, Manus Albino, som serien også er opkaldt efter.

Kriminalromanerne fra Ellemose er hæsblæsende, men de sætter også nogle tanker i gang, fordi de angriber genren på en lidt utraditionel måde. Det gør de ved at opstille scenarier, som sætter det danske land på kanten, og udfordrer danskernes demokratiske tankegang.