Lydbøger » Heksen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Heksen Lydbog

4.4/5

Forfatter: Camilla Läckberg

lydbog og e-bog

Introduktion

Heksen foregår ligesom de fleste andre af Camilla Läckbergs mange krimier i Fjällbacka, hvor forfatteren selv er født og opvokset. Plottet i Heksen lydbog sættes i gang, da en fireårig pige forvinder fra en gård uden for Fjällbacka. Den tragiske forsvinding, der er hovedhistorien i Heksen, sætter en lavine af minder i gang for beboerne i Fjällbacka, for det er ikke første gang, at der er forsvundet en lille pige i byen.

Tredive år før Linneas forsvinding blev en lille pige fra samme gård fundet myrdet. De to trettenårige piger, der i sin tid blev anklaget for den første forbrydelse, befinder sig ved romanens start igen i Fjällbacka. Er historien mon ved at gentage sig? Det kan du finde ud af i Heksen lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 23 timer og 28 minutter

Heksen: Handling

Heksen er tiende roman i Läckberg serie om hovedpersonerne Erica og Patrick. Erica er forfatter, og Patrick er politimand. Sammen udgør de et lille hold, der løser mordgåder i Fjällbacka. Heksen lydbog er voldsom og stærkt underholdende læsning, der har mange grusomme og dystre elementer. Er du fan af Läckberg Fjällbacka-serie, vil du helt klart også elske denne roman.

En fireårig pige ved navn Linnea forsvinder i Fjällbacka, og byer er på den anden ende. Ikke nok med, at hændelsen i sig selv er forfærdelig, men noget tilsvarende er sket for 30 år siden, hvor en lille pige på fire år også forsvandt. Dengang for 30 år siden blev pigen fundet myrdet. To trettenårige piger blev anklaget. Det viser sig dog, at de er tilbage i Fjällbacka igen, og det ser ud til, at historien er ved at gentage sig selv.

Heksen lydbog er til dig, der er vild med Läckberg og hendes Fjällbacka-serie. Parallelt med den lille piges forsvinding kører flere handlingsforløb. For eksempel hører vi en historie fra 1671 om en fattig kvinde. Derudover er der en historie om en flok syriske flygtninge. Syrernes perspektiv på Sverige og svenskerne er med til at gøre Läckbergs roman vedkommende og aktuel.

Camilla Läckberg styrke ligger i måden, hvorpå hun kan binde forskellige handlingstråde sammen til ét handlingsforløb. Derudover er hun en mester udi spændingen og rædslens verden, og med hendes romaner er du altid garanteret en underholdende og gådefuld læseoplevelse. Du kan lytte til Heksen lydbog gratis, hvis du er til svensk gys og krimispænding af bedste skuffe.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Jean Edith Camilla Läckberg Eriksson (født 30. august 1974), bedre kendt som Camilla Läckberg, er en svensk krimiforfatter. Hendes værk er verdenskendt og er blevet oversat til mere end 40 sprog i 60 lande. Camilla Läckberg er en yderst produktiv forfatter, og hun har siden sin debut i 2002 med Isprinsessen stor set udgivet en roman om året.

Läckberg har indtil videre skrevet ti bøger i serien om Erica Falck og Patrik Hedström. Hendes romaner foregår i eller omkring Fjällbacka, hvor Läckberg selv er født og opvokset. Heksen er en ordentlig moppedreng på 670 sider, som du skal give dig i kast med, hvis du er vild med et godt, svensk krimigys.