Lydbøger » Hell Man

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hell Man Lydbog

4/5

Forfatter: Sanne Søndergaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Hell Man er en bog, som benyttes meget i undervisningen på folkeskoler og gymnasier, men er også en bog, som man kan nyde godt af at læse i sin fritid. De seneste år har lydbøger haft stor fremgang. Dette skyldes særligt, at det kan være nemmere at finde tid i hverdagen til at høre en bog fremfor at læse en bog. Det er også muligt at høre Hell Man lydbog på en række forskellige lydbogtjenester. Du kan for eksempel høre Hell Man lydbog på Bookbeat, Chapter eller Mofibo.

De er blandt Danmarks mest populære lydbogtjenester, hvilket blandt andet skyldes, at de har et kæmpe udvalg af lydbøger og e-bøger. Du kan høre Hell Man lydbog gratis ved at følge instruktionerne her på siden. Herefter opretter du nemt og hurtigt en bruger. Hvis du ikke ønsker at betale for dit medlemskab, skal du blot melde dig fra inden, at den gratis prøveperiode udløber.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 48 minutter

Bogens handling

Hell Man lydbog er en bog, som er skrevet af Sanne Søndergaard. Bogen handler om Thor, der er 21 år gammel. Thor er i tvivl om, hvad han vil med sit liv, hvilket besværliggøres af, at han bor i provinsen og ikke har de store muligheder. Samtidig har han ikke ret gode forældre og mangler derfor nogle gode forbilleder. Thor vælger at tage til Afghanistan og være soldat. Han får en vigtig funktion her, da han bliver skarpskytte.

Gennem fortællingen følger man Thor, både i krigens hede, men også, når han omgås den lokale befolkning i Afghanistan. Thors dagligdag er en stor kontrast til livet derhjemme og man får derfor et godt indblik i, hvor svært det kan være for soldater at vende hjem og leve et almindeligt liv igen.

Fortællingen handler dog ikke kun om krigen, men også om kærlighed. Dette viser sig i, at Thor har en veninde derhjemme, som hedder Marie. Thor skriver løbende med Marie, men Maries følelser er noget stærkere end hvad Thors er.

Det der gør denne fortælling ekstra spændende er, at forfatteren Sanne Søndergaard selv har været i Afghanistan. Dette var dog ikke som soldat, men for at underholde de mange danske soldater. Dette gør fortællingen ekstra autentisk og indlevelsesrig og man kan være sikker på, at få et retvisende billede af, hvordan det kan være at være udsendt som soldat.