Lydbøger » Hellere halvgammel end helt død

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hellere halvgammel end helt død Lydbog

4.2/5

Forfatter: Ulf Pilgaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Hellere halvgammel end helt død er en selvbiografi af Ulf Pilgaard, som er skrevet af Ulf Pilgaard. Forfatteren er mest af alt kendt for at være en populær skuespiller samt komiker, der i flere årtier har fremtrådt på danske teatre samt revyer. Han er blandt andet kendt for at være en del af Cirkusrevyen, som han har optrådt for siden 1980’erne.

Dronningen, den almindelige dansker ung som gammel kender ham. Men hvem er den humoristiske person bag facaden? I dette værk kommer han omkring adskillige temaer såsom tro og kærlighed, men også sorg og fortrydelse. Han giver også adskillige råd om livet, og om at vokse op.

Informationer:

Oplæser: Ulf Pilgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 36 minutter

Hellere halvgammel end helt død: Handling

Ulf Pilgaard har med Hellere halvgammel end helt død udgivet en selvbiografi, der formår at underholde læseren lige så meget som når han optræder på scenen. At læse Hellere halvgammel end helt død giver læseren et personligt indblik ind i Ulfs liv, og hvordan han gennem flere årtier har underholdt Danmark.

Forfatteren, komikeren samt skuespilleren har underholdt både Dronning Margrethe såvel som os andre almindelige danskere, men hvem er den egentlige Ulf Pilgaard bag facaden? Dette kan man høre i Hellere halvgammel end helt død lydbog. Man kan desuden lytte til Hellere halvgammel end helt død lydbog gratis.

I Hellere halvgammel end helt død lydbog hører man om de seks årtier, hvor han har underholdt Danmark. Og han har for resten ingen planer om at stoppe endnu. Det er nemlig for tidligt! Man hører dog også om en mere seriøs Ulf i Hellere halvgammel end helt død lydbog. Kroppen fungerer nemlig ikke som den plejede, og familie og venner vokser, og vokser endda fra hinanden til tider.

I lydbogen hører man at Ulf ikke tager så tungt på det. Fordi det er en almindelig del af livet at vokse op. Dette fortæller han på en meget ærlig dog humoristisk måde. Han giver også gode råd, som formår at være tankevækkende. Stop med at se frem i livet og hvad der måske eller måske ikke kommer til at ske, og start med at se tilbage på de gode stunder man har i nuet.

Værket handler om alt fra tro og venskaber til sex og kærlighed. Han kommer dog også omkring sorg og fortrydelse, og om at sige farvel.

Om forfatteren: Ulf Pilgaard

Ulf Pilgaard er født i Danmark år 1940, og han er en velkendt skuespiller samt komiker. Desuden er han også en forfatter, der eksempelvis har udgivet selvbiografien Hellere halvgammel end helt død. Hvis man gerne vil have et kig ind i denne velkendte samt humoristiske individs liv, kan man med fordel lytte til Hellere halvgammel end helt død lydbog gratis.

I mere end fire årtier har han deltaget i revyer og optrådt på teatre, som selv dronningen har været tilskuer til. For mange er han kendt for at være en del af Cirkusrevyen, da han har været en aktiv samt central figur i showet siden 1980’erne. Han har dog også haft nogle få større roller i film, eksempelvis var han i filmen Nattevagten en central figur.