Lydbøger » Hemmeligheder

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hemmeligheder Lydbog

4.4/5

Forfatter: Miriam Poulsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Miriam Poulsen har i 10 år fået tilsendt hemmeligheder fra danskerne. Hun har hver uge delt dem anonymt på sin Instagram-profil til stor underholdning for hendes mange følgere.

I anledning af det 10-års jubilæum har Miriam Poulsen nu udgivet lydbogen Hemmeligheder.

I Hemmeligheder lydbog kan du høre hele 500 hemmeligheder fra danskerne. Lydbogen indeholder en blanding af helt nye hemmeligheder og de bedste hemmeligheder, der er blevet delt på Miriams Instagram-profil.

Hvis du heller ikke kan vente med at høre de afslørende detaljer, kan du høre Hemmeligheder lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Iben Haaest, Liselotte Krogager & Miriam Poulsen
Sprog: Dansk
Kategori: Comedy & humor
Længde: 1 timer og 34 minutter

Hemmeligheder: Handling

Har du været utro? Spiser du bussemænd? Har du nogensinde stjålet noget?

Hemmeligheder som disse og mange flere deler Miriam Poulsen i lydbogen Hemmeligheder. I lydbogen kan du fordybe dig i hele 500 hemmeligheder, der er fortalt af helt almindelige danskere som dig selv.

Lydbogen er perfekt for dig, der kan have brug for at finde ud af, at der er andre som dig. Vi kan ofte føle os alene med vores fejl eller dårlige vaner. Sandheden er dog, at vi er meget mere ens, end vi tror, når det kommer til stykket.

I Hemmeligheder lydbog deler Miriam Poulsen både hjerteskærende, sjove og ulækre hemmeligheder. Du vil høre hemmeligheder inden for alt fra dating, arbejdsliv, familieliv, psykisk og fysisk velvære, utroskab og kendisser.

Du kan høre lydbogen uanset om du tidligere har fulgt med på Miriam Poulsens Instagram-profil eller ej. I lydbogen deler hun nemlig både nye hemmeligheder, der ikke er blevet udgivet før, og de bedste hemmeligheder fra hendes Instagram-profil.

Du kan lytte til Hemmeligheder lydbog gratis, hvis du også er nysgerrig efter at høre, hvor slemme danskernes hemmeligheder kan være.

Om forfatteren: Miriam Poulsen

Miriam Poulsen står bag Instagram-profilen miriampoulsen, hvor hun deler danskernes hemmeligheder helt anonymt.

Hun startede med at drive bloggen miriamsblok og arbejder i dag på fuld tid som influencer. Derudover har hun en kandidatgrad i engelsk.

Hver uge modtager hun mellem 50 og 100 hemmeligheder fra danskerne. En gang om ugen udvælger hun 10 hemmeligheder, som hun deler på sin Instagram-profil.