Lydbøger » Hemmeligt begravet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hemmeligt begravet Lydbog

4.7/5

Forfatter: Viveca Sten

lydbog og e-bog

Introduktion

Krimiromanen Hemmeligt begravet er skrevet af den svenske forfatter ved navnet Viveca Sten. Viveca Sten er også en jurist. Forfatterskabet påbegyndte da hun skrev om sin barndoms skærgård. Herefter tog karrieren fart, og hun har i dag solgt mere end 400.000 eksemplarer af sine værker.

På Telegrafholmen bliver rester fra et menneskes krop fundet, og Thomas Andreasson sættes på sagen. Her finder han sammen med sit team to eventuelle svar på sagen, men de er alligevel ikke brugbare. Nora Linde er blevet sendt hjem fra sit job, men da hun får nys om sagen vil hun være med. Hun påbegynder sin egen forskning, og her tager tingene sig en drejning mod noget værre.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 5 minutter

Hemmeligt begravet: Handling

Den velkendte svenske jurist samt forfatter ved navnet Viveca Sten har igen beriget serien om Sandhamn med det tiende værk Hemmeligt begravet. Hemmeligt begravet er en krimiroman, der følger de mystiske hændelser der finder sted på Sandhamn, hvor et mord er fundet sted. Lyt til Hemmeligt begravet lydbog gratis, hvis du vil høre mere om de mystiske forhold ved denne skæbnesvangre situation.

Man introduceres i Hemmeligt begravet lydbog til Thomas Andreasson. Thomas Andreasson er nu blevet tilkaldt til en sag på Telegrafholmen, der ligger i nærheden af Sandholm. Sandholm er en ø, som er yderst besynderlig, og dette kan du høre mere om i Hemmeligt begravet lydbog gratis.

I Hemmeligt begravet lydbog hører man, at der på Telegrafholmen er blevet fundet noget særdeles foruroligende. Et skelet er blevet fundet. Sagen undersøges nøje, og der dukker to kvinder op som mulige svar på sagen. Selvom tegnene peger i retning mod disse to kvinder, er der noget der ikke stemmer overens. De var sporløst forsvundet et årti siden, så hvem kunne den begravede person på øen så være?

I Hemmeligt begravet lydbog hører man også, at Nora Linde er sygemeldt. Hun benytter nu sin tid med at gennemleve de tidligere scenarier, og alt føles som et mareridt. Nora hører at der er blevet fundet noget på Telegrafholmen, og hun bønfalder om lov til at arbejde. Hun går såmænd også uden om efterretningstjenestens forskning i sagen, og hun leder sin egen efterforskning. Her gør hun sig også et vigtigt fund.

Venskaber sættes dog på prøve, og også familieforhold bliver testet.

Om forfatteren: Viveca Sten

Viveca Sten er født i Sverige i slutningen af 1950’erne, og Viveca Sten er en velkendt figur i Sverige. Viveca er nemlig en forfatter samt jurist, der for sine værker har opnået stor omtale, både i Sverige men også i adskillige andre lande. Hun har blandt andet solgt for omkring en halv million eksemplarer af sine krimiromaner.

Forfatteren er kendt for at have skrevet adskillige krimiromaner, og disse fandt hun inspiration til at skrive fra barndommen af. Hun har nemlig siden sin barndom været på familiens ejede skærgård, hvor hendes første roman finder sted. Herfra påbegyndte hun sin serie af krimiromaner, blandt andet udgav hun serien om Sandhamn mordet. Man kan med fordel læse Hemmeligt begravet, for at høre mere om denne spændende karakter.

Forfatteren har også skrevet juridiske værker.