Lydbøger » Her var en mand

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Her var en mand Lydbog

4.6/5

Forfatter: Jeffrey Archer

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende samt krimifyldte roman Her var en mand er skrevet af Jeffrey Archer. Jeffrey Archer er en tidligere politiker samt en forfatter fra England. Forfatteren er velkendt på den internationale litterære scene, da han har solgt flere end 200 millioner eksemplarer af sine værker verden rundt.

Dette er sidste bind i serien om den lange stridighed mellem familierne Clifton samt Barrington. Magtbalancen er ændret, og familiemedlemmerne prøver nu at få ændret deres levevis, ved at de enten forfølger deres drømme, eller at de forlader deres karriere. De leder dog alle efter nye muligheder samt fred.

Denne plan kan de glemme alt om. De får et opkald der ændrer på alt.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 31 minutter

Her var en mand: Handling

Den britiske forfatter Jeffrey Archers sidste samt syvende bind i serien om Clifton har titlen Her var en mand. Romanen Her var en mand tager læseren med dybere ind i en nervepirrende samt spændende fortælling i krimiens verden. Man kan med fordel lytte til Her var en mand lydbog gratis.

I Her var en mand lydbog hører man igen til de to slægter ved navnet Clifton og Barrington. Gennem sagaen der har fundet sted fra 1970’erne og frem til 1980’erne, har disse to slægter haft et farligt forhold. Familiernes liv har været præget af alt fra magt til kærlighed, og intriger der har haft livsafgørende betydninger. Man kan i Her var en mand lydbog gratis høre mere om deres stridigheder.

Man hører i Her var en mand lydbog, at forfatteren Harry Clifton er midt i sin epokegørende fase i karrieren, ved at han er i gang med at skrive et større mesterværk. Harrys kone hedder Emma, og hun er ved at sige farvel til sin mangeårige karriere som bestyrelsesformand.

I Her var en mand lydbog hører man også om Giles, der sammen med sin kone Karin i England nu skal prøve at bevare et roligt liv. Men denne plan går også i vasken.

Men planen om et roligt, ændret samt fredeligt liv kan de alle parterne glemme alt om, i det de blandt andet får et uventet opkald. Dette skæbnesvangre opkald får nu ændret familieforhold, magtbalancer samt relationer. Hvad mon opkaldet gik ud på? Dette kan du få svar på ved at læse Her var en mand.

Om forfatteren: Jeffrey Archer

I England er Jeffrey Archer født, i begyndelsen af 1940’erne. Jeffrey Archer har haft en begivenhedsrig karriere, hvor han er både involveret i britisk politik, men han er også en engelsk forfatter. Hans tidligere karriere i politik for de konservative i Underhuset stoppede brat, da han blev involveret i en meget rodet skandale.

Han er stadig dagen i dag kendt for sine litterære værker, der har vundet adskillige nomineringer samt priser. Værkerne er endda blevet så populære både i England samt i udlandet, at mange læsere samt anmeldere genkender hans navn uden besvær. Forfatteren har eksempelvis solgt for mere end 200 millioner af eksemplarer i alt af alle hans værker i diverse lande.

Forfatteren er kendt for sin serie om Clifton, og man kan læse om ham i Her var en mand.