Lydbøger » Hertil og ikke længere

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hertil og ikke længere Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Hertil og ikke længere er skrevet af den danske forfatter, satiriker samt korrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er dog ikke en rigtig person, men hun er en opdigtet fiktiv person, som Frederik Cilius Jørgensen spiller. Hun er kendt fra år 2015 frem til omkring år 2019, og mange danskere har set hende medvirke i diverse nyhedsmedier samt radioprogrammer.

Mange stiller sig det store spørgsmål når det kommer til underholdning: hvornår er nok, og hvor går grænsen egentligt? Dette giver forfatteren svar på i Hertil og ikke længere, som man med fordel kan lytte til i form af en lydbog gratis. Forfatteren giver her svar på, hvor grænsen inden for satire er.

Informationer:

Oplæser: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm
Sprog: Dansk
Kategori: Humor
Længde: 1 timer og 40 minutter

Hertil og ikke længere: Handling

Bogen Hertil og ikke længere er et humoristisk samt fangende værk, som den danske forfatter samt journalist Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm har skrevet. Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm er dog ikke en rigtig person, men hun er en fiktiv rolle som Frederik Cilius Jørgensen har spillet.

De fleste vil dog kunne genkende hende fra diverse nyhedsmedier samt radioprogrammer fra 2015 til omkring 2019. Denne bog er om hendes opinion om satire, og man kan med fordel lytte til Hertil og ikke længere lydbog gratis.

I Hertil og ikke længere lydbog får man mere indsigt ind i Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholms mening om satire. Fordi det store spørgsmål er jo, hvornår er nok og hvor går grænsen? I Hertil og ikke længere lydbog giver hun svar på dette. Man tager nemlig på en begivenhedsrig rejse med Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der prøver at give svar på dette spørgsmål. Dette ses også i brugen af titlen Hertil og ikke længere.

Fortælleren i Hertil og ikke længere lydbog har en bred vifte af erhverv, og hun har haft et meget begivenhedsrigt liv. Hun har været korrespondent, arbejdet for en nazist samt været datter af en enlig far, der til dagligt forhandlede heste. Hun har også været udstationeret korrespondent i borgerkrigen i Rwanda. Man kan med fordel lytte til Hertil og ikke længere lydbog gratis, hvis man vil høre mere om satirikeren.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm har selv været tæt på grænsen for satire. Hun er ikke just et fredfyldt individ, men hun har tværtimod en frisk tone.

Om forfatteren: Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm

Forfatteren bag Hertil og ikke længere hedder Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og hun er født i 1952 i Østjylland. Faktisk er forfatteren en fiktiv person. Hun er en fiktiv journalist samt forfatter, som Frederik Cilius Jørgensen spiller. Denne rolle blev introduceret i 2015, og et par efterfølgende år var hun bedre kendt som korrespondent på diverse radioprogrammer samt public service radiostationer. Hun har desuden været værtinde på TV2 samt skribent på diverse adskillelige aviser.

Forfatteren har haft noget af et oplevelsesrigt liv. Hun blev opvokset i et hjem med en enlig far, der til dagligt arbejdede som hestehandler. Hun har blandt andet arbejdet for en nazist og været korrespondent under borgerkrigen i Rwanda.