E-bøger » Hest, hest, tiger, tiger

Hest, hest, tiger, tiger E-bog

4/5

Forfatter: Mette Eike Neerlin

e-bog

Introduktion

En psykisk handicappet søster, en fortæller med læbeganespalte, og en moder med arbejde på en hælerbar, der fortvivlet forsøger at holde sammen på alle stumperne. Tilføj hertil en småkriminel og doven far, der kun kommer på besøg hver anden weekend. Det er den fortælling, som vi kan følge med i Hest, hest, tiger, tiger lydbog af Mette Eike Neerlin.

Selvom den tilværelse, som vi bliver præsenteret for i Hest, hest, tiger, tiger kan lyde trist og grå, så behøver den ikke være det. For Honey er nemlig en person, der får tingene til at ske, og som går sine egne vegne. I Hest, hest, tiger, tiger lydbog kan du følge med i, hvor Honeys rejse fører hen.

Informationer:

Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger

Hest, hest, tiger, tiger: Handling

Hest, hest, tiger, tiger er navnet på den fortælling af Mette Eike Neerlin, der handler om Honey. Honey er født med et handicap i form af læbeganespalte, og hendes familie er generelt dysfunktionel. Honey har en psykisk handicappet søster og en mor, der arbejder hårdt på den lokale hælerbar, for at give dem en tryg tilværelse. Derudover har hun en doven far, der yderligere er småkriminel, og som ikke særligt ofte er på besøg.

Selvom tilværelsen i Hest, hest, tiger, tiger på overfladen kan virke både grå og kedelig, behøver det ikke nødvendigvis være sådan. For Honey overlever nemlig på sin helt egen måde, og hun er ikke bange for hverken at le eller græde. Honey har dog en svaghed, hvilket er, at hun ikke er i stand til at stoppe med at lyve. Specielt er det svært for hende, når hun befinder sig i en pinlig eller ubehagelig situation. Lyt til Hest, hest, tiger, tiger lydbog gratis og se, hvilke problemer det fører til.

Vores fortæller i Hest, hest, tiger, tiger kommer på et tidspunkt i kontakt med en mand ved navn Marcel ved et tilfælde. Marcel er en mand, som ligger på et hospice, og hun bliver besøgsven for ham. På trods af mange strabadser fortsætter Honey med at være besøgsven for Marcel indtil den dag, hvor han afgår ved døden. Undervejs i Hest, hest, tiger, tiger stiller hun sig selv et spørgsmål, om hun overhovedet betyder noget for nogen.

Senere i Hest, hest, tiger, tiger lydbog finder hun en kaffekop, hvorpå ordene ”Honey, Honey – my candy girl” er malet på. Denne kaffekop var det sidste, som Marcel var i stand til at lave, inden han gik bort.

Om forfatteren: Mette Eike Neerlin

Mette Eike Neerlin er forfatteren til Hest, hest, tiger, tiger, der udkom i 2015. Det er dog langt fra den eneste udgivelse, som Neerlin har på sit CV. Generelt skriver hun nemlig både børne- og ungdomsbøger, og typisk er det med et indhold af socialrealisme.

Det er karakteristisk for Mette Eike Neerlin, at hendes hovedpersoner mangler venner eller familie. Ofte er de afgået ved døden, ellers er de enten mentalt forstyrrede eller blot fraværende på anden vis. Dette ser vi også i Hest, hest, tiger, tiger, hvor Honey har en mod, der arbejder meget, og en far, som næsten aldrig er der.

Du kan følge Honeys historie i Hest, hest, tiger, tiger lydbog gratis.