Lydbøger » Hestenes dal

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hestenes dal Lydbog

4.7/5

Forfatter: Jean M. Auel

lydbog og e-bog

Introduktion

I Hulebjørnens klan mødte læseren Ayla for første gang. Med Hestenes dal fortsætter hendes historie i en verden, som nutidens læsere kun kan gætte sig til, hvordan var. Tilbage i istiden, der udfoldede sig for mere end 25.000 år siden, lever Ayla et svært liv. Lige da hun troede, at hun havde fundet en smule tryghed efter at miste sine forældre, må hun på ny finde fodfæste i livet.

I Hestenes dal må Ayla igen bevæge sig ud i vildmarken for at finde ud af, hvor hun hører til i livet. Den mennskestamme hun først havde fundet ro hos, har smidt hende ud, og nu må hun se sig nødsaget til at leve blandt dyrene i Hestenes dal.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 22 timer og 12 minutter

Hestenes dal: Handling

Hestenes dal lydbog fortsætter Aylas historie, præcis hvor den slap i Hulebjørnens klan. Ayla er blevet udskudt af neandertalerne, og nu må hun se sig selv alene i vildmarken. Det er et hårdt liv, og hver dag er en kamp for overlevelse for Ayla i Hestenes dal lydbog gratis. På sine rejser møder Ayla ingen mennesker, men vildmarken er fyldt med vilde dyr, som hun på mystisk vis formår at forstå.

Hestenes dal lydbog er ikke kun Aylas historie. For samtidig med at Ayla kæmper for sin overlevelse, findes der også andre stammer af mennesker, der forsøger at finde deres vej i livet og i vildmarken. En af dem er Jondalar, som en dag kommer til at krydse vej med Ayla.

Is-gletsjerne raser på tværs af alle lande og områder, og stammer rejser konstant rundt for at finde sikkerhed og områder, der kan bruges til at skabe nye hjem. I Hestenes dal lydbog gratis har Ayla formået at skabe sig et hjem blandt alle dyrene, som hun på mystisk vis har opnået en eller anden forståelse med. Ayla kan kommunikere med dyrene, og selvom det giver hende mange mærkværdige venskaber, savner hun alligevel menneskelig kontakt og selskab.

Som historien skrider frem i Hestenes dal lydbog vil skæbnen det, at Ayla og Jondalars veje krydses. Aylas vilde dyr forårsager et skæbnesvangert møde mellem Ayla, Jondalar og hans bror, men desværre er det kun to af dem, der overlever mødet.

Midt i dramaet og vildmarken opstår der alligevel en kærlighed, som ingen havde forventet, men virkeligheden indhenter dem også snart i vildmarken.

Om forfatteren: Jean M. Auel

Jean M. Auel er mest berømt for sin serie om Hulebjørnens klan, hvor Hestenes dal er andet bind i serien. Serien er blevet oversat til et væld af forskellige sprog, og på verdensplan har serien solgt mere end 45 millioner eksemplarer. 

Hulebjørnens klan består af i alt seks bøger, som alle er blevet oversat til dansk. Du behøver altså ikke være bange for, at du skal vente mange år på at få slutningen med på historien om Ayla og hendes liv i istiden og mødet mellem forskellige menneskestammer.

Til daglig bor Jean M. Auel i Portland, Oregon med sin mand og deres børn. Desværre har Auel ikke skrevet andre bøger, siden hun afsluttede Aylas historie tilbage i 2011.