Lydbøger » Hex Hall

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hex Hall Lydbog

4.8/5

Forfatter: Rachel Hawkins

lydbog og e-bog

Introduktion

Hex Hall lydbog gratis er en skøn ungdomsroman, hvor det fantastiske kombineres med det mystiske. Det er historien om Sophie, der en dag bliver sendt afsted til en ny skole, hvor hun skal lære at blive langt bedre til at styre sine heksekræfter. I første omgang glæder Sophie sig betydeligt til at komme afsted. Hun opdager dog hurtigt, at hun ikke er den eneste, der har problemer med at styre sine evner.

Hex Hall er den første i serien af samme navn, som følger Sophie i hendes skoleår. Her skal hun lære at være en rigtig heks, samtidig med hun skal forsøge at holde de forskellige grupper på afstand af hinanden. For med en vampyr til bedste veninde, opstår der nemt en række forvirringer.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 7 timer og 3 minutter

Hex Hall: Handling

Hex Hall lydbog fortæller historien om den unge Sophie Mercer. I tre år har hun vidst, at hun er en heks. I de tre år, har hun oplevet mangt og meget. For slet ikke at tale om et par ulykker, som hun også er blevet blandet ind i på grund af, at hun er en heks. Der har ikke været megen hjælp at hente fra hendes mor, som ikke har nogen som helst heksekræfter. Eftersom hun knap nok ved, hvem hendes far er, var det også lidt en overraskelse at finde ud af, at han er en troldmand i Europa. Moderen kontakter ham kun, når det er absolut nødvendigt.

Da hendes far pludselig dukker op, ved Sophie derfor godt, at hendes simple lille besværgelse er gået helt galt. Som hendes far og troldmand er det op til ham at afgøre hendes straf i Hex Hall lydbog. Han beslutter, at hun skal sendes til skolen Hex Hall. Det er en afsides skole for elever, der har behov for at lære deres evner bedre at kende. Det gælder både for hekse, alfer og formskiftere.

Der er ikke gået mere end en dag på sin nye skole, før Sophie har erhvervet sig en lang række af nye bekendtskaber. Disse inkluderer blandt andet tre nemesis så smukke som modeller, en forelskelse i en anden troldmand og en værelseskammerat, som tilfældigvis også er den eneste vampyr på skolen i Hex Hall lydbog gratis.

Da en række mystiske hændelser begynder at plage skolen, falder mistanken straks på den eneste vampyr. Sophie må arbejde hårdt for at beskytte sin nye bedste veninde og skolens ry i Hex Hall lydbog.

Om forfatteren: Rachel Hawkins

Rachel Hawkins har skrevet flere fantastiske ungdomsserier, som har forført mange læsere i hele verden. Serie om Sophie på Hex Hall strækker sig over tre bøger. Når du har læst Dæmonens Hævn som den første, kan du straks fortsætte med Dæmonglas, inden du afslutter serien med Dæmonjægerne.

Rachel Hawkins skriver primært ungdomsbøger, som gerne har en twist af kærlighed eller horror eller en fascinerende kombination af begge dele. Det gælder blandt andet også Hævnens paradis, som har fået flotte anmeldelser allerede. Det er dog ikke mange andre af hendes bøger, som endnu er blevet oversat til dansk. Hvis du har modet på det, er der langt flere at læse på engelsk fra Hawkins.