Lydbøger » Himlen over min fars tag

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Himlen over min fars tag Lydbog

4.4/5

Forfatter: Zeinab Mosawi & Birgitte Vestermark

lydbog og e-bog

Introduktion

Zeinab Mosawi har med Himlen over min fars tag, der er skrevet i samarbejde med Birgitte Vestermark, taget fat i sin egen historie. Da Himlen over min fars tag lydbog indledes, bliver vi introduceret til en teenageudgave af Mosawi. Mosawi er blevet efterladt i et krigshærget land langt ved fra den trygge tilværelse, som hun havde været vant til i Danmark.

Lyt til Himlen over min fars tag lydbog gratis og hør om, hvordan Mosawi desperat forsøger at navigere mellem to kulturer på godt og ondt. Himlen over min fars tag er en fortælling om, hvordan to kulturer kan arbejde sammen eller modarbejde hinanden, og hvordan dette kan skabe vilkår, der kan være svære at leve op til.

Himlen over min fars dag er en spændende fortælling, der indeholder lidt af det hele, og den er svær at slippe igen, når man først er kommet i gang.

Informationer:

Oplæser: Birgitte Vestermark
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 49 minutter

Himlen over min fars tag: Handling

I Himlen over min fars tag, der er skrevet af Zeinab Mosawi i samarbejde med Birgitte Vestermark, følger vi en teenagepige. Det fortælles i Himlen over min fars tag lydbog, at denne teenagepige er blevet efterladt i et land, der nu er hærget af krig. Situationen gøres kun værre af, at hun er langt væk fra den stabile hverdag, som hun har været så vant til i Danmark.

Himlen over min fars tag fortæller på spændende vis, hvor den tidligere nævnte teenagepige er desperat efter at navigere mellem to kulturer. Ofte føler hun faktisk, at de to kulturer modarbejder hinanden, da de stiller modsatrettede krav til hende. Ifølge Himlen over min fars tag lydbog er det svært for den unge kvinde at leve op til dette og blive accepteret for den, som hun i virkeligheden er.

Gennem interviews med Zeinab samt de mennesker, der har hjulpet hende undervejs, hører vi om hendes liv. Himlen over min fars tag bliver på mange måder et portræt af en kvinde, der inderst inde blot ønsker at blive accepteret for den, som hun er, men samtidig også gøre alle glade og tilfredse. Dette manifesterer sig ifølge Himlen over min fars tag lydbog sig i en daglig kamp.

Lyt til Himlen over min fars tag lydbog gratis og følg med i denne dramatiske historie. Undervejs i Himlen over min fars tag lydbog fortælles der om emner som ydmygelser, tæsk, selvmordstanker og det ikke at give op, selvom man har oddsene imod sig. Lyt til denne spændende historie og få et unikt billede ind i denne verden.

Om forfatteren: Zeinab Mosawi & Birgitte Vestermark

Zeinab Mosawi har skrevet Himlen over min fars tag i samarbejde med Birgitte Vestermark. Mosawi er en irakiskfødt forfatter, der har beskæftiget sig med emner som integration, frigørelse, religion og ligestilling i sine bøger. Det er alle emner, som Zeinab Mosawi har stærke meninger om, for hun har selv haft det tæt inde på livet.

Udover sit forfatterskab tager Zeinab Mosawi også ud og holder foredrag. Som oftest tager disse foredrag sit afsæt i hendes debutbog Himlen over min fars tag. Her taler hun som oftest om emner som at være ung kvinde og trodse normer, sætte sig op mod omgivelserne og føle sig utilpas.