Lydbøger » Himmelstormere

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Himmelstormere Lydbog

4.3/5

Forfatter: Maggie Shipstead

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du klar til en historie, der kommer til at vælte dig omkuld? I så fald kan du roligt gribe fat på Himmelstormere, som er en historie, du sent vil glemme. Det er historien om Marian Graves, der hele sit liv har måtte se resten af verden passere forbi sine øjne. Alligevel udspiller hendes liv sig på mærkværdig vis sig sådan, at hendes navn bliver en fast indsats i historiebøgerne.

Flere hundrede år senere skal den unge Hadley Baxter spille rollen i som den unge Marian Graves, piloten der forsvandt. Det bliver starten på forbindelsen mellem de to kvinders liv. Du kan høre hvordan en enkelt kvinde kan påvirke en anden flere år senere i Himmelstormere lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner & Mathilde Eusebius
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 20 minutter

Himmelstormere: Handling

Himmelstormere fortæller en gribende historie om en ung kvinde, der skulle ende med at få sit navn udødeliggjort i historiebøgerne. Siden hun kom til verden, har Marian Graves’ liv været bemærkelsesværdigt, uden hun selv bad om det. Som ganske lille formåede hun at overleve de flammer, der ellers fortærede det skib hun befandt sig på. I løbet af de næste mange år oplevet Marian Graves mangt og meget, men intet gør mere indtryk på hende, end da hun ser et fly for første gang. Som historien udfolder sig i Himmelstormere lydbog, kan du høre, hvordan Marian Graves gør det til sin drøm at komme i luften. Hele hendes liv har hun levet på kanten. Om det var kanten af livet eller hungeren eller flere udfordringer faldt unægtelig tæt sammen.

Marian Graves forsøger at tilpasse sig sin omverden i sin levetid. Dette kommer til at indeholde et ægteskab, som heldigvis for hende senere går i opløsning. Senere får hun opbygget sig en flot karriere som pilot. Den karriere giver hende muligheden for at kæmpe for friheden under 2. Verdenskrig, som historien fortæller i Himmelstormere lydbog.

Men da al denne tumult er faldet til ro, træffer Marian Graves en beslutning udelukkende for sig selv. Hun vil flyve jorden rundt over Jordens poler. Desværre vides det ikke, om hun nogensinde klarede det, for hun blev aldrig set igen ifølge historien i Himmelstormere.

Mere end 50 år senere står Marian Graves’s navn stadig fast i historiebøgerne. Og da chancen for at spille rollen som Marian Graves dukker op hos Hadley Baxter, er hun ikke i tvivl om, at hun skal sige ja.

Om forfatteren: Maggie Shipstead

Maggie Shipstead har slået voldsomt flot igennem med sin debutroman, Himmelstormere. Siden den blev udgivet i 2021, har den fået utallige flotte anmeldelser, og læserne er ellevilde med den smukke historie om de to kvinder. Hele historien om hvordan begivenhederne kan trække tråde på tværs af tid og sted, og stadig påvirke den unge Hadley Baxter er fascinerende.

Når du vælger at lytte til Himmelstormere lydbog gratis får du en historie, som du sent kommer til at glemme. Der er en grund til, at Himmelstormere er blevet nomineret til Booker-prisen i 2021. For hvem kan modstå en fortælling om to kvinder, der kæmper for at leve deres egne liv uden at bukke under for samfundet omkring dem.