Lydbøger » Hinsides orden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hinsides orden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jordan B. Peterson

lydbog og e-bog

Introduktion

Først kunne læsere lære mere om sig selv med 12 regler for livet, og nu kan Hinsides orden lære læseren at stole på sine egne intuitioner i enhver tænkelig situation. Det er dr. Jordan B. Peterson, der igen har skrevet en bog, som kan være med til at revolutionere, hvordan menneskers syn på hverdagen skal udforme sig. Med Hinsides orden tager han denne gang fat på, hvordan mennesket konstant har et ønske om at skabe orden.

Det er en orden, som ofte kommer på bekostning af meget andet. Hvilket også er grunden til, mange forsøger at finde orden i flere former for kaos. Med Hinsides kaos kommer Peterson med 12 nye principper, der skal hjælpe til at undgå at blive forført af denne tiltrækning.

Informationer:

Oplæser: Thomas Bang
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 12 timer og 59 minutter

Hinsides orden: Handling

Hinsides orden lydbog er den personlige hjælper til dig, som har brug for en påmindelse om at finde den rette balance mellem orden og kaos. For meget af det ene eller det andet kan ifølge dr. Jordan B. Peterson føre til emotionel ubalance, som ingen mennesker bør underkaste sig.

Peterson er psykolog og professor ved både Harvard og University of Toronto. Han har gjort sig selv til lidt af en ekspert i at hjælpe andre mennesker med at finde orden i deres kaotiske liv. Hinsides orden lydbog gratis er 12 nye principper til livet, der er beregnet til at få mennesker til at dreje uden om det kaos, som vi konstant har trang til at vil skabe orden i. Fordi ifølge Peterson vil denne trang til orden komme med en pris i Hinsides orden lydbog gratis.

Hinsides orden lydbog er skrevet i en tid, hvor menneskets desperate ønske om tryghed i hverdagen kan være farlig. For meget tryghed kan også være en risikofaktor ifølge Peterson. Mennesket har en stor vilje til at vil klare sig godt på mange områder af hele livet, men det kan risikere at have en for stor pris. I Hinsides orden lydbog har Peterson præsenteret 12 nye såkaldte regler, som skal hjælpe enhver til at overvinde langt de fleste videnskabelige og kulturelle kræfter, som mennesket dagligt bliver udsat for.

I stedet handler det om at lære at stole på sig selv, ikke mindst når følelserne er på spil og der er risiko for at føle sig magtesløs.

Om forfatteren: Jordan B. Peterson

Først kom dr. Jordan B. Peterson med bogen 12 regler for livet, som skulle hjælpe læseren til at stå imod nutidens mange udfordringer. Med Hinsides orden følger han op på de begreber med 12 nye principper, som skal beskytte læseren og hjælpe læseren til at finde en fin balancegang mellem orden og kaos i livet.

Det er op til læseren selv at vælge, om Hinsides orden kan stå alene, eller om der er behov for at læse 12 regler for livet først. Begge bøger har noget på hjerte, og begge bøger kan hjælpe på hver sin måde. For Peterson handler det om at hjælpe resten af verden til at finde en sund balance mellem orden og kaos i livet og i hverdagen.