Lydbøger » Hitchhiker’s guide to the galaxy

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hitchhiker's guide to the galaxy Lydbog

4.5/5

Forfatter: Douglas Adams

lydbog og e-bog

Introduktion

Det ikoniske samt komiske værk Hitchhiker’s guide to the galaxy er skrevet af den nu afdøde engelske forfatter Douglas Adams. Værket udkom allerede i 1978 i radioen, men i en lang årrække herefter er værket blevet udgivet i forskellige former. Værket er eksempelvis blevet nedskrevet som en roman, men har også været opstillet i teatre.

I Hitchhiker’s guide to the galaxy lydbog kan man høre om den centrale person Arthur Dent. Han er den sidste levende på jorden, efter en destruerende hændelse, og man følger hans skæbnesvangre oplevelser. Han møder på sin vej Ford Prefect, der hjælper ham med at undslippe fra en Vogon. De møder på deres vej Trillian, som faktisk selv har undsluppet den ødelagte jord samt et fangeskab af galaksens præsident.

Informationer:

Oplæser: Stephen Fry
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 51 minutter

Hitchhiker’s guide to the galaxy: Handling

Den underholdende samt komiske bog Hitchhiker’s guide to the galaxy er skrevet af den afdøde engelske forfatter Douglas Adams. Forfatteren er en kendt figur i Engelsk litteratur, hvor de fleste kender ham fra bogen Hitchhiker’s guide to the galaxy og hans underholdende måde af formulere sig på.

Man kan med fordel lytte til Hitchhiker’s guide to the galaxy lydbog, der er en komisk fantasy fortælling. Værket var først udgivet i 1978 i radioen, men har i en årrække herefter blevet bragt ud i flere forskellige former. Hitchhiker’s guide to the galaxy er både udgivet som en roman samt i teatre. Man kan med fordel lytte til Hitchhiker’s guide to the galaxy lydbog gratis.

I Hitchhiker’s guide to the galaxy lydbog præsenteres man til den centrale person ved navnet Arthur Dent. I værket følger man den sidste mand, der overlevede en tragisk hændelse, og man hører de forskellige skæbnesvangre scenarier han går igennem.

Man hører desuden i Hitchhiker’s guide to the galaxy lydbog, at jorden nu er blevet udryddet for al liv og er blevet destrueret. Dette skyldes alt sammen en Vogon.

Man kan med fordel lytte til Hitchhiker’s guide to the galaxy lydbog gratis, hvor man hører at Arthur Dent bliver reddet. Han bliver reddet af Ford Prefect, der er en skabning mindende om en blanding af et menneske samt en alien. De benytter sig nemlig af en forbipasserende Vogon rumstation.

Da de undslipper møder de Trillian. Trillian havde også undsluppet fra jorden da den blev destrueret. Hvad der dog sker efterfølgende, og hvordan Trillian undslap fra jorden, kan man med fordel lytte til i lydbogen.

Om forfatteren: Douglas Adams

Douglas N. Adams var en forfatter fra England, som ofte blev kendt ved forkortelsen DNA. Han nåede at blive 49 år, inden han døde af et hjerteanfald. Forfatteren dimitterede desuden fra et universitet i England, hvor han studerede det engelske sprog.

Forfatteren er en kendt profil på den engelske litterære scene, men også på internationalt plan er hans værker kendt. Han er kendt for at skrive sjove og underholdende værker. De fleste kender forfatteren fra sine romaner, der indgår i serien Hitchhiker’s guide to the galaxy. I sit forfatterskab afprøvede han flere forskellige genrer. Han skrev blandt andet inden for genrene satire, fantasy samt børnebøger.