Lydbøger » Hittebarnets historie

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hittebarnets historie Lydbog

4.4/5

Forfatter: Pam Jenoff

lydbog og e-bog

Introduktion

Hittebarnets historie er en rørende roman om to kvinder, som er stærke på hver deres måde, og den kamp de befinder sig i for at overleve. Men ikke nok med det, de kæmper også for at beskytte deres kære. Hittebarnets historie er en historisk roman til læsere, som knuselskede bøger som Nattergalen eller Blomstrende syrener.

Hittebarnets historie foregår i krigstiden. Årstallet er 1944 og læseren kommer til at lære 16-årige Noa at kende. Noa har ikke længere noget hjem og hun må forsørge sig selv i en tid, hvor ingen børn burde være alene. Hittebarnets historie hvirvler Noa ind i en historie med flere andre spædbørn. Noas liv tager pludselig endnu en drejning, som hun langt fra kunne have forudset.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 52 minutter

Hittebarnets historie: Handling

Hittebarnets historie lydbog gratis er først og fremmest Noas historie. Noa blev smidt ud af sin familie, da hun endte med at blive gravid med en Nazi soldat. Nu lever hun i skam efter at måtte opgive sit barn. Hun lever af at gøre rent på den togstation, som hun også har gjort til sit hjem i Hittebarnets historie lydbog.

Noa er nok et hittebarn, men hun hendes valg ender med at gøre hende til en voksen i denne fortælling. Hvilket ikke er overraskende, når hun allerede er i stand til at forsørge sig selv uden et tag over hovedet efter de livsbegivenheder, hun har været igennem. Hittebarnets historie lydbog fortæller en hjerteskærende historie om et barn, der finder et andet barn og spontant beslutter sig for at hjælpe.

For da Noa en dag opdager en togvogn pakket med spædbørn, som alle er på vej til en koncentrationslejr, træffer hun en livsændrende beslutning. Minderne om det barn hun måtte opgive guider hende til et grædende barn, og sammen med den varme bylt i armene flygter Noa i håb om et bedre liv.

Hittebarnets historie lydbog gratis fortæller om det liv, som Noa kæmper for at oprette for hende og det lille spædbarn. I sin desperation tilslutter de sig et omrejsende cirkus. Noa må nu til at lære helt nye tricks for at kunne begå sig i en verden, som også er befængt af hemmeligheder og skjulte agendaer. I Hittebarnets historie lydbog er det ikke længere kun Noas historie, som læseren bliver forført af. For det omrejsende cirkus har sit helt eget særprægede karaktergalleri, som fortryller læseren mere og mere.

Om forfatteren: Pam Jenoff

Hittebarnets historie er blot en af Pam Jenoffs seneste historiske romaner, der har taget verden med storm. Alene i USA har bogen solgt mere end en halv million eksemplarer. Pam Jenoff har skrevet mange flere historiske romaner, men det er dem, der tager udgangspunkt i Anden verdenskrig, som er hendes eget hjerte nærmest. 

Med en uddannelse i statskundskab og en ansættelse ved Pentagon, som skulle lede hende til Kraków, endte hun med at arbejde med sager omkring holocaust. Herigennem var det jødernes frygtelige historie, der vandt hendes interesse, og som hun har ført videre i sine fiktive værker.

Efter flere års arbejde i udenrigstjenesten blev hun uddannet til jurist, som hun også underviser i, når hun ikke skriver flere historiske romaner.