Lydbøger » Hjemmehjælperen Ramona

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hjemmehjælperen Ramona Lydbog

4.4/5

Forfatter: Hella Joof

lydbog og e-bog

Introduktion

Hella Joof er klar igen til at kilde dine smilehuller med en hjertevarm fortælling om de engle, vi møder dagligt. Hjemmehjælperen Ramona er en personlig fortælling fra Hella Joof, der tager læseren med på en rejse for at møde de englevæsener, som befinder sig i vores hverdag. Ofte er vi slet ikke klar over, at de er der. Som Hjemmehjælperen Ramona illustrerer, findes der skjulte engle overalt i Danmark. Og de kommer kun frem, når du mindst venter det, men har mest brug for dem.

Nogle af de her engle har haft det lidt svært, men det afholder dem ikke fra stadig at ville hjælpe andre. Det er derfor Hjemmehjælperen Ramona sætter sig fast direkte i dit hjerte.

Informationer:

Oplæser: Hella Joof
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 4 timer og 49 minutter

Hjemmehjælperen Ramona: Handling

Hjemmehjælperen Ramona lydbog er Hella Joofs stille hyldest til alle hverdagens engle. For som Hella Joof skriver, så findes de overalt. Måske kan du møde en engel i din folkeskole, som hjælper dig med at finde de rette lokaler. Måske møder du en engel i hjemmeplejen, som gør lidt ekstra for din ældre tilværelse. Måske møder du en engel på biblioteket, som finder den bog, du ikke vidste, du havde brug for at læse på det tidspunkt. Måske møder du en engel i vaskekælderen, i det du løber tør for vaskemiddel. Det er alle engle, der dukker op ud af ingenting i Hjemmehjælperen Ramona lydbog gratis.

Det er engle, som heller ikke har haft det let i livet, men derfor kan de stadig være på vej til at blive en helt eller en engel i dit liv. Det er derfor, at Hella Joof har skrevet Hjemmehjælperen Ramona lydbog. Det er den hyldest, som de tavse engle skal have for den hjælp, de meget uselvisk har delt ud af til alle omkring dem. Det kan være fyre, som Hella Joof døber Pejse-Carsten. Han var engang så heltemodig, at han frelste sin mor fra et brændende hus. Men den engel, som ender med at sætte sit tydelige aftryk i livet, er den hjemmehjælper, som Hjemmehjælperen Ramona lydbog gratis er opkaldt efter. Ramona er ikke kun en engel, fordi hun er hjemmehjælper, det er hun også som person. Det hjælper også på det, når man har en lille vinge siddende på sin ankel.

Hjemmehjælperen Ramona lydbog er, ligesom alle andre bøger fra Hella Joof, skrevet med humor i højkant, men også med noget på hjertet. Det mærkes i hver historie om hver engel.

Om forfatteren: Hella Joof

Hella Joof startede sin karriere i skuespillerverden, hvor de fleste kender hende fra diverse børneprogrammer såsom Bullerfnis. Siden tog hun skridtet om bag kameraet og instruerede en lang række af danske filmskatte, hvoraf en af de største succeser nok var En kort, en lang. Hella Joof kom til verden i 1962 og siden en barndom i Birkerød, har hendes karriere for alvor taget fat, og hun har prøvet kræfter med lidt af hvert.

Foruden Hjemmehjælperen Ramona har Hella Joof skrevet en håndfuld andre bøger om alt mellem himmel og jord. I 2016 blev Papmachéreglen en bestseller, og det forudses også at ske med Hjemmehjælperen Ramona og de mange engle.