Lydbøger » Hjemveje

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hjemveje Lydbog

4/5

Forfatter: Michael Falch

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Hjemveje lydbog af Michael Falch og få del i historien om den folkekære Michael Falch. Vi møder Falch i efteråret af musikkarrieren, der tæller op mod 2000 forskellige optrædener til diverse koncerter. Dette har fået Michael Falch til at tænke over, at han er på grænsen til et nyt liv, som han ikke helt ved, hvad dækker over.

For Michael Falchs vedkommende fortælles det i Hjemveje lydbog, at han har besluttet sig for at tilbringe mere tid sammen med familien på gården i Kalvehave. Dette kan nemlig give ham mere indre ro og måske endda stoppe den rodløshed, som han har haft hele i sit liv. Få et kig ind bag facaden med Hjemveje af Michael Falch.

Informationer:

Oplæser: Michael Falch
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 43 minutter

Hjemveje: Handling

Michael Falch er allerede et kendt ansigt for en stor del af den danske befolkning. Dette er først og fremmest i kraft af omkring 2000 optrædener ved diverse koncerter. Falch beskriver dog selv, at det har gjort ham meget rodløs, og det har han sat sig for at ændre. Derfor møder vi en Michael Falch, der er på grænsen til et nyt liv.

Lyt til Hjemveje lydbog gratis og hør om det liv, som Michael Falch har været i gennem. Dermed giver Hjemveje dig indblik i en rejse, som Michael Falch selv har været på. Undervejs i Hjemveje går det op for Michael Falch, at han har udviklet sig til at leve en ekstremt rodløs tilværelse. Da Michael Falch bliver opmærksom på dette, fortæller Hjemveje lydbog os, at han vælger at forsøge at lave om på dette.

Det beskrives i Hjemveje lydbog gratis, at Michael Falch beslutter sig om at koncentrere sig om livet sammen med sin familie på gården i Kalvehave. I Hjemveje fortæller Michael Falch, at det har han besluttet for at få mere tid sammen med dem, som han holder af. Dermed kan han nemlig få mere ro på tilværelsen og stoppe denne rodløshed, som han har levet under så længe.

Lyt til Hjemveje og hør Michael Falch skildre den udvikling, som han har været i gennem. Undervejs i Hjemveje hører vi også om de mennesker, som han har mødt på sin vej. Hjemveje er en ærlig fortælling om en mand, som mange danskere allerede er bekendt med, og du kan lytte til den lige nu.

Om forfatteren: Michael Falch

Hjemveje er skrevet af Michael Falch, der er en dansk rocksanger, guitarist, skuespiller og sangskriver. Det var i 1985, at han for første gang kom frem på den danske musikscene, da han som forsanger i gruppen Malurt udsendte en solo ip med navnet Michael Falch. Senere har han så også udgivet flere soloplader som for eksempel ”Tossede verden”, der udkom i 1990, og ”Lykkelig undervejs”, der udkom i 2000.

Falch har udover sit forfatterskab medvirket i flere film. For eksempel havde han hovedrollen i Mord i mørket, der udkom i 1986, og Mord i paradis, som udkom i 1988. Senere medvirkede han også i den populære TV-serie Rejseholdet.