Lydbøger » Hjernesmart ledelse

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hjernesmart ledelse Lydbog

4.3/5

Forfatter: Anette Prehn

lydbog og e-bog

Introduktion

Hjernesmart ledelse lydbog, der er indlæst af forfatter Anette Prehn selv, tager dig med ind i menneskets hjerne. Her lærer du at forstå, hvordan hjernen fungerer, og hvilke spilleregler, der gælder. Hjernesmart ledelse giver dig en værktøjskasse, der er virkelig brugbar, når det kommer til at blive en god leder.

Anette Prehn har en lang karriere bag sig, og hun deler nu ud af de erfaringer, som hun har samlet i løbet af sit professionelle liv. Lyt til Hjernesmart ledelse lydbog gratis og få nye værktøjer, som du kan benytte til at udvikle sig selv som menneske og forbedre dig i dit arbejdsliv.

Informationer:

Oplæser: Anette Prehn
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 6 timer og 5 minutter

Hjernesmart ledelse: Handling

Hjernesmart ledelse er skrevet af Anette Prehn, mens Hjernesmart ledelse lydbog er oplæst af forfatteren selv. Her får du en guidet tur, hvor du kan lære om hjernen hos blandt andet ledere. Hjernen følger nemlig bestemte spilleregler, men det er kun relativt få af os mennesker, der forstår at bruge disse spilleregler til egen fordel. Hvad er det, som ledere ved, som vi andre ikke gør, og hvordan kan vi lære at bruge hjernen mere effektivt? Hjernesmart ledelse tager dig med på en rejse og forsøger at afdække, hvordan hjernen fungerer effektivt.

Anette Prehn tager dig i Hjernesmart ledelse i hånden og forklarer dig omkring, hvordan læring, trivsel og præstation spiller sammen i et velfungerende arbejdsliv. Du kan på flere måder se Hjernesmart ledelse lydbog som en nøgle til selv at blive en hjernesmart leder. For du får nemlig muligheden for at lære, tænke og handle på nye måder.

Bogen Hjernesmart ledelse giver dig de redskaber og værktøjer, som du kan til at styrke dig selv som menneske og dine evner i dit arbejdsliv. Hvis du allerede er leder, så får du mulighed for mere effektivt at styrke og lede dit hold igennem forandringer. Hvis ikke befinder dig selv i en lederrolle, så får du nu værktøjerne fra Hjernesmart ledelse, som du kan benytte til at udvikle dig selv til at blive det.

Vær med til at afhjælpe stress og dårligt samarbejde på arbejdspladsen. Lyt til Hjernesmart ledelse lydbog gratis og start din personlige udvikling på vej mod et bedre arbejdsliv.

Mediernes anmeldelser:

"Provokerende og godt formidlet ... klog og underholdende ". 5 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"En velskrevet bog ... interessant for de fleste ". 4 ud af 6 stjerner

Børsen

Om forfatteren: Anette Prehn

Anette Prehn er uddannet sociolog og har stor erfaring inden for formidling af videnskab og som foredragsholder. Hun forsøger at formidle sin viden til mennesker omkring sig. I sit forfatterskab har Prehn 7 bøger og 7 minibøger på sit CV. Disse bøger handler alle om, hvordan hjernen fungerer og hvilke spilleregler, der gælder.

I 2009-2010 var Prehn den første i Danmark, der underviste i det, der kaldes for NeuroLeadership. Dette vil i praksis sige, at hun underviste ledere i anvendt hjerneforskning. Dette arbejde førte i 2009 til, at hun af Confex blev tildelt prisen som Årets underviser – ledelse og coaching. Dette var en af grundstenene til Hjernesmart ledelse.