Hjernesmart ledelse Lydbog

4.3/5

Forfatter: Anette Prehn

lydbog og e-bog

Introduktion

Hjernesmart ledelse lydbog, der er indlæst af forfatter Anette Prehn selv, tager dig med ind i menneskets hjerne. Her lærer du at forstå, hvordan hjernen fungerer, og hvilke spilleregler, der gælder. Hjernesmart ledelse giver dig en værktøjskasse, der er virkelig brugbar, når det kommer til at blive en god leder.

Anette Prehn har en lang karriere bag sig, og hun deler nu ud af de erfaringer, som hun har samlet i løbet af sit professionelle liv. Lyt til Hjernesmart ledelse lydbog gratis og få nye værktøjer, som du kan benytte til at udvikle sig selv som menneske og forbedre dig i dit arbejdsliv.

Informationer:

Oplæser: Anette Prehn
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 6 timer og 5 minutter

Hjernesmart ledelse: Handling

Hjernesmart ledelse er skrevet af Anette Prehn, mens Hjernesmart ledelse lydbog er oplæst af forfatteren selv. Her får du en guidet tur, hvor du kan lære om hjernen hos blandt andet ledere. Hjernen følger nemlig bestemte spilleregler, men det er kun relativt få af os mennesker, der forstår at bruge disse spilleregler til egen fordel. Hvad er det, som ledere ved, som vi andre ikke gør, og hvordan kan vi lære at bruge hjernen mere effektivt? Hjernesmart ledelse tager dig med på en rejse og forsøger at afdække, hvordan hjernen fungerer effektivt.

Anette Prehn tager dig i Hjernesmart ledelse i hånden og forklarer dig omkring, hvordan læring, trivsel og præstation spiller sammen i et velfungerende arbejdsliv. Du kan på flere måder se Hjernesmart ledelse lydbog som en nøgle til selv at blive en hjernesmart leder. For du får nemlig muligheden for at lære, tænke og handle på nye måder.

Bogen Hjernesmart ledelse giver dig de redskaber og værktøjer, som du kan til at styrke dig selv som menneske og dine evner i dit arbejdsliv. Hvis du allerede er leder, så får du mulighed for mere effektivt at styrke og lede dit hold igennem for