Lydbøger » Hjernesmarte børn

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Hjernesmarte børn Lydbog

4.4/5

Forfatter: Anette Prehn

lydbog og e-bog

Introduktion

Hjernesmarte børn har brug for hjernesmarte voksne til at støtte op omkring dem. De har brug for voksne, der hviler i sig selv og forstår, hvordan hjernen fungerer. Når børn får lov til at spejle sig i denne slags voksne, har det nemlig en positiv effekt på, hvordan børnene selv udvikler sig. I Hjernesmarte børn kan du få et indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan vi påvirker vores børn i en positiv retning.

Lyt til Hjernesmarte børn lydbog gratis og få et indblik i den viden, som Anette Prehn har opsamlet inden for et lang liv inden for forskningens verden.

Informationer:

Oplæser: Anette Prehn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 57 minutter

Hjernesmarte børn: Handling

Hjernesmarte børn er en bog skrevet af Anette Prehn, der tager sit udgangspunkt i børn og deres behov. For Hjernesmarte børn har også brug for hjernesmarte voksne. Børn er omgivet af voksne mennesker i løbet af deres liv, hvilket blandt andet tæller forældre, pædagoger og lærere. Børnene tager naturligvis ved lære af de voksne, og de er med til at forme de små.

I bogen Hjernesmarte børn lydbog lærer du om, hvilken effekt voksne mennesker, som forstår, hvordan hjerne fungerer, har på børns udvikling. Lær og hjernens logik, og hvordan børn ærer at håndtere både forandringer og generelt udvikler sig her i livet. Få et indblik i, hvordan Hjernesmarte børn bliver påvirket i en positiv retning af hjernesmarte voksne.

For hvad karakteriserer i virkeligheden de Hjernesmarte børn, og hvordan reagerer de på modgang? Anette Prehn beskrives i Hjernesmarte børn, at hvis børn ikke er omgivet af voksne, der forstår at mestre hjernens spilleregler, så har det negative konsekvenser for børnene. Dette kan udmønte sig i form af aggressiv adfærd, modstand, tristhed eller magtesløshed. Det er synd for børn, hvis vi ikke forstår, hvordan vi påvirker dem, og det kan du lære mere om i Hjernesmarte børn lydbog.

Ifølge vores forfatter til Hjernesmarte børn lydbog så handler det i sidste ende om at være i stand til at forstå hjernens spilleregler. For hvis vi kan forstå den, så kan vi foretage små ændringer i, hvordan vi opfører os, og vende de negative konsekvenser til positive. Lyt til Hjernesmarte børn lydbog gratis og hør Prehn selv læse op af sit værk.

Mediernes anmeldelser:

"En række udmærkede og velbegrundede anbefalinger ". 4 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Anette Prehn

Anette Prehn er en dansk sociolog, forfatter og foredragsholder. Hjernesmarte børn er blevet så populær, og den er blevet oversat til flere forskellige sprog, herunder engelsk, kinesisk, russisk, svensk og norsk.

I løbet af sit forfatterskab har hun for det første udgivet et antal videnskabelige artikler. Derudover har hun skrevet en række bøger, hvor hun forsøger at kombinere og formidle hjerneforskning og socialpsykologi.

Prehn står også bag det et online kursus ved navn ”The Neuroscience of Reframing – And how to Do It”. Dette online kursus er meget populært og tæller i skrivende stund mere end 45.000 studerende fordelt på mange forskellige lande.