Lydbøger » Hjertebarn

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Hjertebarn Lydbog

4.3/5

Forfatter: Cathrine W. Wichmand

lydbog og e-bog

Introduktion

Hjertebarn lyder umiddelbart som en dramatisk roman. Men faktisk er det en virkelig fortælling. Det er en fortælling om, hvor svært det kan være, når noget ikke kommer helt af sig selv. Dette er Cathrine Wichmands personlige fortælling om at få et barn. Hvor det for nogle par sker helt naturligt, og nogle gange endda uden planlægning. Mens det for andre er en lang og svær kamp.

Hjertebarn lydbog gratis er fortalt og oplæst af Cathrine selv. Det er hendes personlige rejse, med alle bump på vejen, til den dag hun endelig kunne byde sit første barn velkommen til verden. Det er en rejse, som byder på mange følelser, hvor kærlighed gang på gang trumfer igennem som den største.

Informationer:

Oplæser: Cathrine W. Wichmand
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 33 minutter

Hjertebarn: Handling

Hjertebarn fortæller historien om den smukke kærlighed, som opstår mellem den unge Cathrine Wichmand og den unge Adam. De to møder hinanden i gymnasiet, og der går ikke lang tid, før de er næsten uadskillelige. Som de klassiske og mest romantiske historier forsætter, tager de nemt skridtet fra at være gymnasiekærester til at flytte sammen. Senere hen bliver de selvfølgelig også gift. Og så kommer de evige og gentagelige spørgsmål, om de ikke også skal være forældre snart.

Drømmen om at få et barn bliver sat i gang. I starten drømte Cathrine og Adam om at få et forårsbarn. Så ændrede drømmen sig til at få et sommerbarn. Til sidst blev det blot drømmen om at få et barn.

Når Cathrine fortæller ærligt i Hjertebarn lydbog, kan det tydeligt mærkes, hvor mange følelser der har været med i spil i løbet af mange års prøvelser.
Drømmen om at stifte familie ændrer sig fra at være den rosenrøde sky, som alle forventer at indkapsle en. I stedet bliver det en drøm, der foregår på hospitaler med utallige fertilitetsbehandlinger. Samværet med ægtefællen bliver hurtigt til en pligt, fremfor en lyst. Håbet om at se de famøse to streger stiger og falder hurtigere for hver falske positiv, der dukker op.

Hjertebarn lydbog er en hjerteskærende fortælling, som ikke bør forbigås. Når først Cathrine fortæller om det hjertebarn, der endelig gjorde deres lille familie komplet, kan det ikke undgås for lytteren at få en klump i halsen.
Historien i Hjertebarn lydbog gratis er tilgængelig på flere gratis streamingplatforme. Her kan du lytte til historien for senere at dele den med din omgangskreds.

Om forfatteren: Cathrine W. Wichmand

Cathrine Wichmand har i flere år arbejdet for DR. Hun havde en lang karriere med blandt andet DRs Talenthold, inden hun valgte at blive iværksætter og egen chef. Hjertebarn er hendes første udgivelse, som delvis er en biografi og delvist en dramatisk roman. Historien i Hjertebarn om hendes kamp for at få et barn er så rørende, at det er svært ikke at blive påvirket.

Heldigvis er det en historie, der ender lykkeligt, da Cathrine i 2018 byder sit helt eget hjertebarn velkommen til verden.

I løbet af sin personlige kamp med fertilitetsbehandling, har Wichmand også været politisk aktiv for at ændre på reglerne for denne. Det var blandt andet takket være Wichmand, at tidsbegrænsningen blev ændret over hvor lang tid kvinders æg må være på frost. Hendes borgerforslag blev i 2020 gjort til lov på Christiansborg.