Lydbøger » Højsangen fra Palermovej

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Højsangen fra Palermovej Lydbog

4.5/5

Forfatter: Annette Bjergfeldt

lydbog og e-bog

Introduktion

Den moderne saga, som vi følger i Højsangen fra Palermovej, følger vi tre generationer under samme tag. Lyt til Højsangen fra Palermovej lydbog gratis og følg med, når vores hovedperson Esther fortæller historien om sin familie.

Følg med i morfarens drømme om at skabe et hjem fyldt med kærlighed og kunst. Drømmen i Højsangen fra Palermovej skal dog vise sig ikke at være så let at realisere, som han havde håbet, for hans udkårne drømmer ikke om det samme.

Lyt til den levende fortælling i Højsangen fra Palermovej lydbog om kunst, familie, kærlighed og at kæmpe for det, som man virkelig holder af.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 52 minutter

Højsangen fra Palermovej: Handling

Højsangen fra Palermovej indeholder en moderne saga, der foregår på Amager. Her følger vi tre generationer, der på nuværende tidspunkt lever under samme tag. Undervejs i Højsangen fra Palermovej lydbog trækkes der dog tråde til blandt andet operaen i Paris samt det populære cirkus ved navn Sowalskaja, der er beliggende i Sankt Petersborg.

I Højsangen fra Palermovej er det Esther, som vi føler. Esther er en genert maler, og det er hendes morfar, som købte huset på Palermovej. Dengang, hvor han købte huset i 1921, havde morfaren drømme om at skabe sig et hjem fyldt med kærlighed og opera. Faktisk var det hans ønske at gengive det, der beskrives i Kong Salomons Højsang. Det er den fortælling, som vi følger i Højsangen fra Palermovej lydbog.

Drømmen, som morfaren beskriver i Højsangen fra Palermovej, deles dog ikke umiddelbart af hans udkårne Varinka. Den russiske kvinde Varinka har nemlig en anden drøm, hvilket handler om at spille greyhound musik på Tårnbybanen.

Et gennemgående tema i Højsangen fra Palermovej er dog den kunstneriske lidenskab. Dette ser vi specielt hos Esther og tvillingesøsteren Olga. Begge kvinder har nemlig meget store forventninger til tilværelsen og ønsker at leve et kreativt liv.

Følg den spændende fortælling i Højsangen fra Palermovej, der beskrives på levende vis. Det er en fortælling om kærlighed, kunst, familie og at miste alt det, som man holder af. Højsangen fra Palermovej er dog også fortælling om at få en chance til.

Det er nu muligt at lytte til Højsangen fra Palermovej lydbog gratis.

Om forfatteren: Annette Bjergfeldt

Annette Bjergfeldt står bag værket Højsangen fra Palermovej. Dog bør det nævnes, at hun i skrivende stund har 3 bøger på CV’et, der alle har modtaget rosende ord fra diverse anmeldere. Herefter har hun af flere omgange været foredragsholder, hvor der blandt andet er talt om disse værker og er blevet læst højt fra dem.

Udover sit forfatterskab er Bjergfeldt også kendt som sangerinde og sangskriver. Dette har blandt andet resulteret i flere Grammy-nomineringer, og hun står blandt andet bag titelsangen til projektet Ordet Fanger. Dette er et landsdækkende projekt med et mål om at få børn til at læse mere og bedre.